loader
bg-category
Denne daglige drik kan hjælpe dig med at tabe sig

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Kaffefanister behøver ikke en anden grund til at holde java regelmæssigt (skyldig som ladet), men dem der har tendens til at holde sig væk fra det på grund af sundhedsskræmmer gør det - og årsagen til at skifte kan endelig være her. En ny bog, Kaffelovens kost: Skift din kaffe, skift dit liv skrevet af Bob Arnot, MD, siger, at drikker en kop joe (eller tre) om dagen ikke kun har øjenåbningsfordele om morgenen, men det kan også hjælpe med i dit kost og vægttabs mål også.

På en nylig God Morgen Amerika (GMA) Segment forklarede Dr. Arnot, hvordan kaffe er et diætets hemmelige våben, da det virker at hoppe på vægttab og anbefaler at tilføje flere kopper kaffe til en afbalanceret, lavt kalorieindhold. "Det vil øge din stofskifte en smule", siger han om kaffekonsumtionen og forklarer, at du vil brænde omkring hundrede kalorier fra koffein, og at det også forbedrer intensiteten, som du kan udøve på. En anden fordel, Dr. Arnot, siger, at du kan forvente, når du drikker mere java: et humørsving. "Du vil bare føle dig godt, når du taber." Men før du tror, ​​at en sukkerbelastet kaffe Frappuccino vil gøre det her, taler Dr. Arnot om sort kaffe - ingen creme eller sukker tillades.

Men denne "kost" er ikke rigtig for alle, som Dr. Arnot siger, at du absolut bør være opmærksom på dine koffeinniveauer og hvad du kan tolerere. Dr. Jennifer Ashton, ABCs seniormedicinske bidragyder, gentager dette punkt og forklarer, at hvis du ikke er forsigtig, kan kaffe øge din puls eller blodtryk og føre til dehydrering, tremor og søvnløshed hos nogle drikkere. Så hvis du drikker kaffe gør du stresset, angst eller øger din hjertefrekvens for meget, skift til decaf-som Dr. Ashton siger, er faktisk ikke fri for koffein (den indeholder 0-7 milligram per portion) eller stop med at drikke det helt.

Hvis din krop er komfortabel med koffeinforbrug, og der er resultater, der har vist sig at være mere kaffepareret med en afbalanceret diæt, kan føre til vægttab, hvad er skaden ved at prøve det selv? Som Dr. Ashton siger, "tag det på!" For mere information kan du se hele GMA-segmentet her.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer