loader
bg-category
Gisele Bündchen's frisør afslører den eneste ting du behøver for perfekte strandbølger

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Celebrity frisør Harry Josh har været i toppen af ​​industrien i årevis. Fra Miranda Kerr til Gwyneth Paltrow har hans hænder trukket hovedet på utallige supermodeller og berømtheder. Imidlertid er han nok mest kendt for at være manden bag Gisele Bündchens misundelsesværdige og tilsyneladende ubesværede strandbølger. Heldigvis delte han sine go-to produkter og de nøjagtige skridt til at tage, så du kan få hende samme, sommerlige se hjemme.

Første smil af dagen for mig ... tak @ gisele ❤️🙏🏾

Et indlæg delt af Harry Josh (@harryjoshhair) den

For at opnå dette udseende afslørede Josh i et interview med Coveteur at han bruger et krøllejern som sit valgværktøj. For at forberede håret til curling, baserer Josh sig på hårprodukter for at starte med en god base. "Når det kommer til at skabe livagtigt hår, der er fyldt med volumen og tekstur, er produktet nøglen," siger han. "Jeg arbejder aldrig uden at bruge en mousse."

Hans valgmousse? John Frieda Frizz-Ease Curl Boosting Mousse ($ 7). Han siger, at mousse fungerer godt på alle hårtyper - selvom du ikke har kruset hår - fordi det giver fat, uden at håret bliver stift. Dette giver dig mulighed for at omarbejde håret, efter at det er stylet uden at miste krøller.

Efter moussen bruger Josh enten et 1 tommers jern (fra sin egen linje af hårværktøjer, selvfølgelig) på tyndt hår eller en halv og en halv tommer jern på hår, der holder krøller let for at få blikket. Han advarer om, at hvis du bruger en-tommers jern, kan krøllerne virke stramt, men husk på, at de til sidst falder en smule fladere.

Du kan også lide: Denne L-formede Wand er den virkelige hemmelighed til hele dagen ubesværede krøller

Når hovedet er helt krøllet, kan du enten vende dit hoved over og ryste dit hår, eller bruge en diffusor til at omdanne ringlets til hårde bølger.

Afslut udseendet med en spritz hårspray eller et tekstureringsprodukt for at skabe et "bedhead look" (Josh bruger Serge Normant Dream Big Instant Volumizing Spray ($ 25), når han styler sine berømthedsklienter), og husk at hårfarve kan ændre hvordan dine bølger i sidste ende ser ud. Ifølge Josh vises grovheden af ​​Gisele's bølger eksemplificeret, fordi hendes hår er blondt, men efter disse trin kan mørkere hår give et slankere men lige så smukt udseende.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære