loader
bg-category
Den Innovative Home Fragrance Collection for Non-Candle People

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Billede / NEST

Jeg er fuldstændig en stearinlysperson - der er altid en brændende i mit hus, og når der er et salg på mine yndlings dufte, lager jeg op. Men ikke alle mennesker deler min entusiasme. Miljøeksperter har sagt, at visse stearinlys kan udstede potentielt farlige kemikalier, der kan være farlige for dit helbred, og mange mennesker med astma eller dem, der er tilbøjelige til migræne, fjerner dem, fordi de kan bede om hosteangreb eller alvorlig hovedpine.

Hvis du er et af de ikke-stearinlysfolk, men du stadig vil have dit hjem til at lugte godt, har du måske vendt til diffusorer for at løse dit problem. Ingen åben ild, ingen røg, ingen emission. Men du skal stadig beskæftige sig med flasken duftende olie, og du skal huske at vende pindene for at opdatere duften. Nå, ikke mere.

Et helt nyt, førsteklasses produkt fra NEST kaldet Liquidless Diffusers ($ 60), giver dig en vedligeholdelsesfri mulighed for hjemme duft, og det virker virkelig. I stedet for at placere træpindene i en flaske duftende olie, er stængerne selv duftende (mærket hedder dem ScentSticks) med ren duftolie og fremstillet af bæredygtigt fremstillet papir.

Introduktion til den nye Liquidless ™ diffuser. Fås nu i Bambus, Grapefrugt og Marokkansk Amber. Klik på linket i vores bio for detaljer 👉🏼 @ nestfragrances #NESTFragrances #NESTGoesLiquidless

Et indlæg deles af NEST Fragrances (@nestfragrances) på

Det er super brugervenligt (du kunne ikke ødelægge det, hvis du prøvede) - du anbringer stavene i den smarte metalbase og væk fra dig. Hvis du har et større rum, og du er på udkig efter lidt stærkere duft, skal du blot tilføje flere sticks (hver stav varer op til 30 dage, og du kan købe genfyldninger i pakker med fem til 34 kr.). I min ene-værelses lejlighed, tre sticks perfekt parfume rummet.

Brandet tilbyder i dag de nye diffusorer i tre af sine bedst sælgende dufte: Bambus, Grapefrugt og Marokkansk Amber. Personligt er jeg en sucker for bambusen, fordi den er lys, frisk og lidt blomstret uden at være for feminin, men hver duft tilbyder noget unikt for at supplere forskellige hjeminteriør, og jeg kan ikke vente med at se hvilke dufte mærket tilføjer til lineup næste (fingre krydset for Ocean Mist & Sea Salt, og en yummy ferie samling også!).

Billede / NEST

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære