loader
bg-category
Natrium Lauryl Sulfat gør noget vildt på din hud

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hvert nu og da hører vi om noget i skønhedsverdenen, der virker så fjernet, at det får os til at ridse vores hoveder og tænke på os selv: "Kunne det virkelig ske?" Mens nogle af disse out-of-the-box scenarier er kommet til fruition, andre er intet andet end en øvelse i forgyldighed og står aldrig på noget. Den sidste ting, der er summende om, der fangede vores opmærksomhed, er ideen om at gøre huden vandtæt, og der er noget forskning derude, der rent faktisk bakker op på kravet.

For nylig blev en artikel offentliggjort i Kolloider og overflader B: Biointerface, der sagde, at nogle af de mest almindeligt forekommende rensemidler (læse: overfladeaktive stoffer og sulfater) i kosmetiske produkter faktisk kan kontrollere det yderste lag af huden, som tjener som en beskyttende barriere mellem miljøets ytre elementer og den underliggende lag af væv. Fordi de dybere væv reagerer godt på produkter og deres "våde evne" kan ændres, menes det, at forskere nu har det første lag af arbejde udført for at finde ud af, hvordan man kan vandtætte huden.

Du kan også lide: 14 Mascaras, der ikke vil budge, selv på den hotteste dag

"Det er ret pænt, faktisk. Hvad det synes at foreslå er, når du ændrer opløsningens pH, kan vi faktisk vende disse små molekyler på hovedet, "studerer forfatter Guy German, assisterende professor i biomedicinsk teknik ved Binghamton University, State University of New York, sagde i en presse frigøre.

Fordi molekylerne i natriumlaurylsulfat ændrer hudens pH-niveauer, nedsætter pH-niveauerne og gør huden surere faktisk kan få huden til at virke mere som en olie og muligvis gøre den næsten vandtæt.

Mens fremtiden for vandtætning har huden en lang vej at gå, er tanken om, at det måske en dag er en realitet, ret smuk!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære