loader
bg-category
Dr. Pimple Popper fjerner endelig, hvordan Blackhead pincet arbejder

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Vi er vant til at se California dermatolog Sandra Lee, MD, aka Dr. Pimple Popper bruge et udvalg af gadgets (hvad end det kræver, fra slagværktøj til blade) for at udtrække nogle af de mest stædige blackheads og cyster, der nogensinde er set af menneskeheden. Nu introducerede den læge, der gjorde at se pimple popping videoer et uofficielt amerikansk tidsfordriv, et nyt værktøj til hendes repertoire-blackhead pincet.

Kan du lide at se blackhead pincet fjerne sebaceous filamenter? Se hvad disse ligeledes ser ud under mikroskopet! #drpimplepopper #goodnight

Et indlæg delt af Sandra Lee, MD Dermatology (@drpimplepopper) den

At dømme efter, hvordan viral denne video gik et par måneder tilbage i kombination med de millioner af synspunkter, som Dr. Lee allerede har fået på sin egen pincetekstraktionsvideo, er det sikkert at sige, at sociale medier seere er fascineret med blackhead pincet. Men spørgsmål ... så mange spørgsmål - hvad er de præcist? Hvordan virker de? Hvor får vi en? Vi fik intel fra Dr. Pimple Popper selv.

Et indlæg delt af Sandra Lee, MD Dermatology (@drpimplepopper) den

"Jeg blev spurgt min ekspertudtalelse om Blackhead Tweezers af en reporter et par måneder tilbage, og på det tidspunkt havde jeg ikke prøvet dem, så jeg bestilte et par til at teste ud, og det var her videoen kom til," siger Dr. Lee. "Hidtil har jeg fastslået, at pincetten kan fungere godt, når piger bliver lettere ekstraheret, når huden først er præget med et godt damp- og enzym ansigt for at hjælpe med at opdele det hærde affald, men det har begrænset anvendelse, når blackheads sidder fast i porerne, fordi det er mere smertefuldt at skubbe på huden hårdt. Også for meget store blackheads, uanset om de er meget store eller meget lange, tror jeg, at Schaumberg type comedone extractor jeg bruger er overlegen. Så jeg gætter, ideelt mange af os, der kan udtrække blackheads ofte ofte kunne bruge begge. Faktisk tror jeg, du kan se en officiel Dr Pimple Popper Blackhead Tweezer snart! "

Det er unødvendigt at sige, at vi ikke vil være de eneste i kø for at forudbestille dem.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer