loader
bg-category
6 DIY Summer Skin Care Hacks fra spa-professionelle

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Varmt sommer vejr opfordrer til at omdanne dine friske frugter og grøntsager (OK, du skal også bruge andre ingredienser) til hudpleje frugter-saftigt vandmelon, tangy citron og moden kokosnød kan bruges på måder du aldrig har antaget før. Her har vi den skinny på seks DIY hudpleje hacks ved hjælp af fødevarer, du sikkert har allerede i dit køkken, så du kan afsløre din bedste hud denne sæson.

Fruity Skin Fix Albert Cruz, spaansvarlig for eforea spa på Hilton Aruba Caribbean Beach Resort & Casino, siger at gnide den våde side af en vandmelonskind på dit ansigt for at opnå optimal hydration. "På grund af dets høje vandindhold og lycopen er vandmelon meget fugtgivende og rig på antioxidanter og mineraler, hvilket resulterer i reduceret inflammation fra solen."

Tan Extender "For at udvide din sommerfarve skal du indarbejde rå gulerødder i din snack-rutine", siger Nicole Courrau, spachef på Sibö Rainforest, Spa & Retreat på Los Sueños Marriott Ocean & Golf Resort. "Gulerødder indeholder en meget kraftig antioxidant kaldet caroten, der fremmer farvningen af ​​huden, og når du har flere portioner i din kost, opvarmer den din naturlige hudfarve for at hjælpe din solbrunne længere."

Kroppen glattereSpa guruer på Finger Lakes-baserede Rasa Spa foreslår at bruge en hjemme-kropscrub for at minimere celluliteets udseende. Bland sammen olivenolie, malet kaffe, sukker og frisk citronskind - kombinationen stimulerer kredsløbssystemet og fremmer cellulær omsætning, nedsætter dannelsen af ​​cellulite samtidig med at den strammer og krymper blodkarrene.

Lip Softener"For solbrændte eller tæppe læber om sommeren er blandingen af ​​sukker med honning en god fugtighedscreme, der hjælper med at helbrede dem hurtigt," siger César Sánchez, spachef for Kuö Spa på Costa Rica Marriott Hotel San Jose. "Bland to teskefulde sukker med en teskefuld honning og gnid pastaen forsigtigt på dine læber (du kan også bruge den på dit ansigt) for at løsne døde hudceller. Lad det sidde i et par minutter og vask derefter med lunkent vand. "

Sunburn Healer David Oves, spa manager på The Spa hos Conrad Miami, siger en hjemmelavet yoghurt ansigtsmaske kan helbrede solbrændt, beskadiget hud hurtigere. 'Placer et tyndt lag almindeligt yoghurt på det berørte område (krop eller ansigt) som en maske. Lad det stå på din hud, indtil smerten falder og din hud føles køligere. Når den er klar, skylles den i 5-10 minutter med koldt til lunkent vand. "

Anti-Aging All-StarJamaica's Jewel Resort Radiant Spa residente wellness-ekspert Sienna Creasy anbefaler at udnytte sin yndlings øje ingrediens-kokosnoten for at bekæmpe tegn på aldring forårsaget af solen. "Tag geléen fra en hel grøn kokosnød og bland den med naturlig almindelig yoghurt. Når masken er op, skal du anvende den direkte på huden for en beroligende effekt. Yoghurtens mælkesyre vil forsigtigt exfoliere din hud, reversere skader og fine linjer. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer