loader
bg-category
Debi Mazar på Disco Makeup, 'Chanel-Bag Face' og produktet hun er brugt siden 70'erne

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Uanset hvilken rolle Debi Mazar tager på, er hun altid en styrke. Fra hendes tidlige dage som backupdanser til Madonna (hun var også sin makeup artist!) Og en uforglemmelig rolle i Goodfellas, at spille Shauna på HBO's Entourage, hendes tilstedeværelse er kendt. Nu tæller den 52-årige spiller Maggie på Yngre-Season 4 premierer i aften den TV Land-Hendes hendes nuværende optagelse med udgivelsen af ​​en kogebog og en Woody Allen-film i horisonten. Vi blev for nylig ramt af skuespillerinden, hvis badeværelse ville give selv de mest overfylde af Sephoras et løb for deres penge.

På hendes yndlings skønhedsprodukter: "Jeg elsker virkelig Edward Bess produkter. Han selv er en dejlig, guddommelig væsen. Jeg elsker hans Precious Pearl Perfector - det ligner næsten en bold du spiller pool med - og når du anvender den, giver den dig en "insta-glow", lidt af et sundt, dugt udseende, der ikke ligner disco makeup. Derudover sætter jeg sin Ultra Dewy Complexion Perfector. Det har meget flot dækning, men du kan stadig se huden igennem den. Jeg foretrækker det udseende til et tungere fundament. "

Når du vågner op fra en lang uge med film og din ven @edwardbess (der har bedre hår end mig) sender dig en æske med skønhedsprodukter. Takket være Tesoro! De er fantastiske! Tillykke! Jeg ser yngre og smukkere ud med den flydende base og alt du sendte ❤️❤️❤️ #reflectionsinagoldeneye

Et indlæg delt af Debi Mazar (@debimazar) den

På makeup bestiller hun i bulk: "Jeg elsker Surratt flydende eyeliner. Jeg kalder Troy Surratt personligt og bestiller SIX ad gangen, fordi begge mine døtre stjæler min. Det er også deres favorit. Jeg har prøvet hver eyeliner der er, og denne glider glat. Til toppen af ​​min liner tilføjer jeg en smule Givenchy flydende liner. Det kan være rodet, men jeg sætter det oven på Surratt for at give det lidt af et sort-patent, glasagtigt look-det er fantastisk. Og min favorit mascara er Lancôme Définicils; alle har en go-to mascara, og den ene er min. "

På produktet er hun brugt siden 70'erne: "Den sammenhængende ting jeg altid har i mit hjem er Dr. Hauschka fugtighedscreme. Min mor brugte det; Jeg brugte det på mine babyer. Jeg kan også lide mærkeens toner. Det er en konstant i mit skab. Jeg har også altid Natura Bissé Diamond Extreme-linjen til rådighed. Min hud har en tendens til at være lidt på tørrersiden og linjen fugter op en storm. Jeg har også altid gode gamle cetaphil i mit hus. Hvis du ikke bruger noget med en smule vaskemiddel, kommer din makeup ikke ud. "

På hendes maskebesættelse: "Jeg maskerer mindst to gange om ugen. Jeg elsker Biologique Recherche maskerne, men de kan være svært at få. Jeg kan også lide Caudalie, Tata Harper og Dr. Jart. Dr. Jart har en Neck & Chin Lift maske, som når jeg sætter den på, føler jeg mig som Joan Crawford-på en god måde. Det har denne campy emballage; du slap det på, du venter og når du tager det af, føler du dig som om du bare gav dig selv plastikkirurgi. Det er nok mentalt, men jeg tror det virker, og jeg elsker hele konceptet. "

På vigtigheden af ​​at holde huden aktiv: "Jeg kan godt lide en ansigtsbehandling, men jeg synes, at det er lidt fri. Jeg kan holde mit ansigt over en dampende vandkande og klemme crapen ud af mine porer hjemme. Jeg kan godt lide massage og tåge og alt det. Det er pinligt, men jeg får nok en ansigt en gang om året. Men jeg holder altid min hud 'aktiv' med mine produkter. Jeg vækker hele tiden min hud op og får al den sminke og byen smuds ud. Jeg må sige, sammenlignet med kvinder, der undertiden er yngre end mig, tror jeg, at min hud ser godt ud, og jeg har røget, drak og spist, hvad jeg ville have i mit liv. Måske er der noget til hvad jeg laver. Det er i hvert fald det, jeg fortæller mig selv. "

På hendes bag-the-scene makeup bevæger sig: "På sættet svinger min makeup kunstner svampen over mit ansigt og så tager jeg over. Jeg gør mit ansigt hurtigere og sandsynligvis bedre end nogen anden, så jeg gør bare det selv. Og jeg er altid tilgængelig til at hjælpe og lære nogen hvordan man ser bedre ud og føler sig bedre om sig selv. Med hensyn til skønhed, hjælper nogen med at føle sig det bedste, de kan være, er stor. Det er godt at øge tilliden til mennesker. "

Et indlæg delt af Debi Mazar (@debimazar) den

På de skønhedstendenser, hun ønsker, ville hun teenage døtre skade: "Mine døtre har set nogle Kardashian shows, og jeg gik for nylig ind i min ene datters værelse og det så ud som om hun havde brugt et kort og swiped skygge på tværs af hendes kind og derefter brugt highlighter. Jeg måtte slags skole dem. Jeg tror mindre er mere. Der er en masse overflod derude lige nu, når det kommer til makeup. Jeg elsker at kvinder bærer øjenvipper igen; Jeg elsker, at kvinder bærer øjenliner igen. Jeg elsker det udseende. Highlighter er lidt meget, og jeg er slags fornærmet af den overtrækne læbe. Jeg forstår ikke, hvorfor folk tror større er bedre der. Tyndere læber er smukke. Åbn historiske bøger! Vi skal huske, hvad den sande, ikoniske skønhed tilbage i dag lignede. Det er det, jeg forsøger at vise mine børn. Jeg har et utroligt bibliotek af bøger, og jeg forsøger at vende mine børn til det, og jeg håber, at de deler det med deres venner. "

På "Chanel-taske" ansigt: "Jeg elsker at gå til hudlægen for lasere og laser hårfjerning.Jeg har prøvet forskellige ting, men jeg er forsigtig med de intense ting, fordi jeg har følsom hud. Jeg vil ikke brænde mit ansigt; Jeg er ikke der endnu. Jeg kan lide lasere til brune pletter, lejlighedsvis ødelagte blodkar, og jeg kan godt lide, at nogle hjælper med at producere kollagen. De er rigtig gode. Én gang fik jeg en laserbehandling, og det så ud til at nogen pressede en Chanel taske ind i mit ansigt og trådte på den i en time. Jeg så sådan ud til en god 24-36 timer; Jeg var nødt til at blive hjemme næste dag. Jeg så ikke resultaterne med det samme og så begyndte min hud at se rigtig godt omkring en måned senere. Det havde en rigtig god glød! "

På offeret, der holder hende ser ung ud: "De siger, du skal ofre din røv for dit ansigt. Det er sandt! Jeg er nok en god 15 pounds overvægt til min kropsstørrelse, men det hjælper mit ansigt! Jeg har næppe rynker. Mit ansigt ser bedre ud med lidt vægt på mig. "

Et indlæg delt af Debi Mazar (@debimazar) den

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære