loader
bg-category
The Scary FDA Loophole, der tillader kosmetik med rapporterede bivirkninger at forblive på hylden

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Forbrugerklager for bivirkninger forårsaget af ingredienser i kosmetiske produkter er mere end fordoblet fra sidste år ifølge en ny undersøgelse, der blev offentliggjort i JAMA Interne Medicin. Forskere fra Northwestern University analyserede alle klager, der blev indsendt til Food and Drug Administration's Applied Nutrition's Adverse Event Reporting System mellem 2004 og 2016. Forskere fandt, at hovedparten af ​​de indgivne klager var henvist til hårpleje og hudplejeprodukter.

I 2015 blev der rapporteret 706 klager til FDA; i 2016 er antallet mere end fordoblet til 1.591. Ved analyse af antallet af rapporter indleveret over 12-årige spanet, fandt forskerne, at der var en stigning på 78 procent i 2015 og en stigning på 300 procent i 2016.

Du kan også lide: Alt du behøver at vide om den seneste udvikling i WEN-retssagen

Lederundersøgelsesforfatter og hjemmehørende læge i afdelingen for dermatologi ved Northwestern University's Feinberg School of Medicine, Dr. Steve Xu, talte med Formue om de seneste resultater og siger, at de demonstrerer, hvorfor FDA bør vedtage strengere standarder for at sikre potentielt skadelige produkter forbliver ikke på markedet. "Kosmetiske produkter behøver ikke FDA godkendelse; de er stort set selvregulerede, "sagde Dr. Xu. "Jeg tror folk forstår, at et sæbemærke ikke kræver FDA-godkendelse, før de kommer på markedet. Men [hvad der måske er mindre forstået] er, lad os sige, at en sæbe fik dig til at opleve irritation eller hudproblemer, og du fortæller firmaet. Virksomheden er ikke forpligtet til at videresende din klage til FDA, og FDA har ingen juridisk autoritet til at tilbagekalde produktet. "

For at fremhæve farerne ved det nuværende system nævner Dr. Xu sagen om Wen Hair Care, som i øjeblikket undersøges hos FDA som svar på 127 forbrugerklager, som hævder, at ved anvendelse af Wen-produkter resulterede bivirkninger som hudirritation og hårtab. "To og et halvt år senere ved vi stadig ikke, hvad der forårsager klagerne, og produkterne er stadig på markedet," sagde Dr. Xu. "Jeg fortaler ikke, vi har brug for kliniske forsøg for hver fugtighedscreme ... Jeg er ikke alarmist. Meddelelsen er ikke, 'kosmetik er usikre, smider dine shampoo og balsam.' Men vores system er meget reaktionært. Dette er problematisk, især for nye produktklasser, såsom celterapi eller hudblødningskremer, som ikke behøver godkendelse før de kommer ind på markedet. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer