loader
bg-category
Dette mærke lancerer på Nordstrom - og du har sandsynligvis ikke indset, at det ikke var der allerede

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Fra indbydende K-beauty pop-ups med åbne arme til at tage grønne skønhedstendenser og gøre dem til fuldblåste "naturskønne" butikker inden for sine døre, er Nordstrom allerede etableret som et go-to skønhedssted, der bærer stort set alle mærker en skønhedsknap kunne nogensinde have brug for, ikke? Da nyheden opdagede, at detailhandleren tilføjer Benefit Cosmetics til sin hjemmeside, blev dens troværdighed endnu højere, og vi kunne ikke tro, at det eftertragtede mærke ikke allerede var på de glatte e-tællere. Men endnu mere end at sælge mærkeets must-have makeup (frække samlinger spænder fra åndbar og fuld dækning dæk til en pande-perfektionering, som dine øjne har ventet på), vil Nordstrom også lagre mærkeets fulde sortiment af hudpleje ( tænke rensemidler, tonere, SPF'er og serum), hvilket er meget sværere at få fat i.

Du kan også lide: Stop alt: Denne Mega, Mega Brand kommer til Ulta

❗️BREV NYHEDER! ❗️Katten er ude af posen ... Vi er officielt LIVE på nordstrom.com! Gå udfyld din indkøbskurv med dine #Benefit favoritter 🛍 - du er kun et klik væk fra at få mest muligt ud af din mandag! @nordstrom

Et indlæg deles af Benefit Cosmetics US (@benefitcosmetics) on

Så hvorfor skal du shoppe mærket på Nordstrom i stedet for under dit sædvanlige Ulta eller Sephora haul? Let. Ifølge PopSugar, når du køber $ 60 værd for Benefit-produkter hos forhandleren, vil du modtage en trendy årtusen pink makeuppose fyldt med en mini Roller Lash og Gimme Brow (to Benefit-Babe-musts til vidvågne øjne) og endnu bedre, på Nordstroms jubilæumssalget i sommer (den løber mellem 21. juli og 6. august), får du mulighed for at score en Benefit Duffle Bag (med en Mini Porefessional Primer og Pore Mattifying Gel), når du køber $ 60 værd af Benefit produkter. Og lad os ikke engang komme i gang med Nordstroms gratis forsendelses- og returpolitik, hvis du ikke kan lide noget (en sjældenhed, men det kan ske). Skal vi sige mere?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære