loader
bg-category
En ny FDA-kompatibel Hangover Cure kommer, og der er allerede en venteliste for det

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Et indlæg deles af Morning Recovery (@morningrecovery) på

"Ikke mere uslebne morgener" og "Drikke smarte, gør mere" er to af slogans på Morning Recovery's minimalistiske hjemmeside. Den nye selvbemandede tømmermandsbehandling blev oprettet efter at administrerende direktør og grundlægger Sisun Lee vendte tilbage fra en tur til Sydkorea, hvor han oplevede for sig selv de populære tømmermændsdrinks, der hjalp hans sydkoreanske venner til at hoppe let tilbage fra en lang nat at drikke.

Da han kom tilbage, gik han straks på arbejde og forsøgte at importere de samme drikkevarer til USA, men til ingen nytte. Efter et par mislykkede forsøg fandt han den eneste måde at få den samme effektive tømmermåling kur i staterne ville være at skabe det selv. Han begyndte at undersøge ingredienserne i de koreanske drikkevarer og fandt UCLA forsker og assistent professor i bopæl for neurologi, Dr. Jing Liang.

Morning Recovery har fået dig dækket i denne uge! Denne drik er lavet af alle de gode ting, du har brug for at føle sig godt som vitamin c, b, elektrolytter, taurin, mælkestempel og DHM (den hemmelige naturlige ingrediens for at hjælpe med at afgifte din krop)

Et indlæg deles af Morning Recovery (@morningrecovery) på

Ifølge Dr. Liangs forskning er den mest effektive ingrediens i kampen mod den frygtede tømmermænd en urteforbindelse kaldet dihydromyricetin (DHM), der findes i holvenia dulcis, det orientalske rosin-træ. Når du bruger for meget alkohol, opbygges et toxin kaldet acetaldehyd (dannet ved nedbrydning af alkohol i vores lever) og forårsager cellulær inflammation, hvilket igen forårsager svedtendens, kvalme og opkastning. DHM nedbryder acetaldehydet i eddikesyre, som gør det muligt for din krop at skylle det ud.

For Lee, en tidligere Tesla ingeniør, der afslutter sit arbejde for at lancere Morning Recovery, blev det mindre om at kopiere de koreanske drikkevarer og mere om at forbedre dem: "Renhed betyder noget, mængden betyder, og du har brug for mange andre ingredienser til tømmermænd. vitamin B og vitamin C i kroppen.Dette er alle ting, der ikke er i koreanske tømmermænd drikkevarer. "

Alle ingredienserne i Morning Recovery er FDA-kompatible, da de godkendes som et kosttilskud, men Lee håber, at hans formel i sidste instans får FDA-godkendelse som et lægemiddel og en egentlig helbredelse for tømmermænd. Morning Recovery vil være tilgængelig til køb den 5. juli, men i mellemtiden er der allerede en enorm venteliste. "Over natten blev vi nr. 2 på Product Hunt. Vi var ikke engang en start. Vi var bare mennesker, der gjorde det her," sagde han. Efter at 10.000 mennesker meldte sig til at prøve det, vidste han, at der var et marked, der ventede på hans produkt. "Vi måtte undskylde og ændrede websiden fra at tilbyde at sende en prøve til en venteliste."

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer