loader
bg-category
$ 5 Højkvalitets hudpleje eksisterer - her er beviset

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Et indlæg deles af Beauty Pie (@beautypie) den

En af de fedeste ting om at arbejde i skønhedsbranchen er at være "i know" og have evnen til at fortælle læsere, venner og familie om et nyt produkt eller brand, der virkelig virker som det hævder. Da Beauty Pie kom den selvbevidste "Buyers Club for Beauty Addicts" på scenen og kosmetiklinjen var lige så god som den lovede, var det en spændende opdagelse. "Mest luksuriøse skønhedsprodukter detailhandel for omkring 10x hvad de rent faktisk koster at lave" er en af ​​Beauty Pie's mantraer, og nu er "Netflix of Beauty" ud til at revolutionere hudpleje-købsprocessen på samme måde som med makeup, når den blev lanceret for seks måneder siden.

Et indlæg deles af Beauty Pie (@beautypie) den

Det eneste britisk-baserede brand blev startet af Marcia Kilgore, grundlægger af andre bemærkelsesværdige mærker som Bliss Spa og Soap & Glory, så det er ikke underligt, at medlemsklubben nu også har været i hudpleje. Nu giver et månedligt medlemskab på kun $ 10 dig mulighed for ikke kun at købe høj kvalitet $ 7 fundamenter, $ 3 mascaraer og $ 5 lipsticks, men du kan også få alle dine hudpleje behov til at mødes for mindre end $ 13.

Et indlæg deles af Beauty Pie (@beautypie) den

For lanceringen af ​​sin nye hudpleje har Beauty Pie tappet "de bedste schweiziske leverandører" og førende kosmetiske kemikere til at skabe en linje med ingredienser og formuleringer, der konkurrerer med high-end luksusmærker. De 11 nyudgivne produkter spænder fra den hydratiserende schweizisk-koreanske Jeju Daily Antioxidant Superinfusion Essence Serum ($ 8 for medlemmer / $ 80 for nonmembers) og den cremede Double-Phase Daily Deep Rinse-Off Cleanser ($ 5 for medlemmer / $ 32 for ikke-medlemmer) til en Fruitzyme Five Minute Facial ($ 6 for medlemmer / $ 60 for nonmembers).

Her er Monty igen, ved hjælp af vores SUPER PORE DETOX BLACK CLAY MASK. Et must-have-rundt om sommeren for at tæmme vildt og fedtede t-zoner eller for olieholdige skinnetyper som en helårsåbent en gang om ugen dyb pore støvsugning. Det er fantastisk. . . . . #facemask #claymask #cleanser #skincare #beautypie #pamper

Et indlæg deles af Beauty Pie (@beautypie) den

Med ingredienser som kiwiberry stamceller, meadowfoam frøolier, granatæble enzymer og olieabsorberende kaolin ler, er vi glade for at prøve serumerne, maskerne, fugtighedscreme, rensemidler og øjencreme og dømme for os selv om produkterne står op til deres makeup kolleger . Beauty Pies koncept for luksusprodukter til fabrikspriser er et koncept, der aldrig bliver gammelt og et værdigt at udforske.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære