loader
bg-category
60% af tandbørster har fekalitet på dem - her er hvordan man undgår det

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hvor holder du din tandbørste? Et medicinskabinet? En traditionel tandbørsteholder på dit badeværelse forfængelighed? Det viser sig, at dit svar på dette spørgsmål kan have stor indflydelse på tandbørstenes hygiejneniveau, især hvis du deler et badeværelse med venner, familie eller andre.

Ifølge Daglig postforskere ved et amerikansk samfund for mikrobiologi møde fremlagde en undersøgelse afslører nogle temmelig frygtelige resultater: 60 procent af tandbørster analyseret i kommunale badeværelser på quinnipiac universitet i Connecticut testet positivt for fecal bakterier. Ja, du læser det rigtigt.

Endnu mere ulækkert er, at undersøgelsen viste, at hvis du deler et badeværelse, er der en 80 procent chance for, at fækale bakterier kommer fra en andens affald. "Den største bekymring er ikke med tilstedeværelsen af ​​dit eget fækalt stof på din tandbørste, men snarere når en tandbørste er forurenet med fækalt materiale fra en anden, som indeholder bakterier, vira eller parasitter, der ikke er en del af din normale flora", sagde Lauren Aber, en af ​​forskerne og en studerende på Quinnipiac.

Og tror ikke, du er fritaget for spredning af bakterier, bare fordi du bruger en af ​​disse plastikbetræk til din tandbørste. "Brug af tandbørstebetræk beskytter ikke en tandbørste mod bakteriel vækst, men skaber faktisk et miljø, hvor bakterierne er bedre egnet til at vokse ved at holde børsterne fugtige og ikke tillader tandbørstehovedet at tørre ud mellem brug," forklarede Aber.

New York kosmetisk tandlæge Zachary Linhart, DDS, siger, at han mener, at de fleste ting i vores badeværelser indeholder fækale partikler. "Uanset om dette er farligt eller ej, er det helt sikkert modbydeligt! Vi har skabt en tandbørste med nano sølv-infusionerede børster, der har vist sig at dræbe mere end 99 procent af bakterierne, hvilket er en måde at forhindre dette på. Køb en bestemt enhed at dræbe bakterierne kan ikke være nødvendigt, men hvis du ikke vælger en af ​​disse metoder, er det nok en god idé at placere din tandbørste i et medicinskabinett, når den ikke er i brug. "

Hvis du er interesseret i at bruge en enhed til at fjerne enhver dvælende bakterier på din tandbørste, fortæller Fort Washington, PA, prosthodontist, Thomas Balshi, DDS, at der er et par få til rådighed, der vil sanitere og endog sterilisere din tandbørste imellem børster. "Disse er afhængige af brugen af ​​ultraviolette lys, som er velkendte for at ødelægge mikroorganismer. De bruges i VVS-systemer til at eliminere skimmelsvamp i kanalarbejdet."

Selvom disse germ-killende tandbørste gadgets allerede eksisterer, Daglig post rapporter der er en ny lancering i november kaldet puretta, der hævder at slippe af med 99,9 procent af bakterier ved hjælp af medicinsk grade uv lys. Forskellen mellem denne ene og andre på markedet er, at den indeholder fire tandbørster i stedet for en, samt en barbermaskine, et tandrørrør og tre pakninger af floss. Plus, det passer bekvemt til din badeværelse væg. Hvis du deler et badeværelse med andre, lyder det som en no-brainer.

Billede / Puretta

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære