loader
bg-category
Kan du virkelig stramme og tone din hud med denne daglige husholdningsvare?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Når du surfer på dine sociale medier-feeds, og du ser det nyeste skønhedshack med tonsvis af mennesker, skal du tage råd med et saltkorn. Nogle gange er det en no-brainer, som at bruge en sked til at skabe en dramatisk cut-crease. Og nogle gange er tipet let nok til at følge, men der er ingen måde at vide, om det virkelig har nogen fordel. Den nyeste DIY skønhed hack gør rundene er en sminke tutorial, der begynder med en nem hudhæmmende teknik, der involverer to tomme plast vandflasker, og vi var nødt til at vide, kan du virkelig fast og stramme din hud derhjemme ved blot at klemme dine recyclables over dit ansigt?

Som rapporteret af Lokke, makeup artist @mercedesbenssz skrev en Instagram-tutorial, der indeholder det kloge tip. I lighed med den trendy praksis med facial cupping foreslår hun at bruge tomme vandflasker og anvende dem på din hud, mens du klemmer for at skabe en sugeeffekt og flytte dem i en opadgående bevægelse på tværs af dit ansigt. I sin billedtekst skriver hun: "Sådan strammer du din hud og har klar hud. Drik op (vand) hæld op (vand). Klemme tomme vandflasker og bevæge opadgående bevægelse for at holde blodgennemstrømningen cirkulerende til tone og fast huden. "

Hvad er din yndlings (alkohol) alkohol? 💦 Sådan strammer du din hud og har klar hud. Drik op (vand) hæld op (vand) 😭Se tomme vandflasker og bevæge opadgående bevægelse for at holde blodgennemstrømningen cirkulerende for at tone og fastgøre huden. 🤗BTW Dette er et naturligt nej piskeslag et godt udseende ❤️especially når jeg går i gymnastiksalen 😭😭 😭 Produkter: Øjne: @vera_mona palette Læber: @hudabeauty i skyggen Muse #anastasiabeverlyhills #wakeupandmakeup #hudabeauty # beautyqueens4ever #norvina #peachyqueenblog # make4glam #brian_champagne # makeuptutorialsx0x # beautyqueens4ever #flawlesssdolls #glamvids #bretmansvanity # wakeup2slay #hypnaughtymakeup #thebeautybombb # 1minutemakeup #abhshadows #allmodernmakeup #shimycatsmua # wunder2 #universodamaquiagem_oficial #makeuptutorials #makeupforbarbies #hairmakeupdiary #abhliquidlipstick #mywunderbrow #melformakeup #tartecosmetics @makeupforbarbies @makegirlz @maryhadalittleglam @makeupartists_worldwide @makeup_clips @ 1minutemakeup

Et indlæg delt af ⠀⠀⠀⠀⠀ Om MAKEUP 🎨🐣 (@mercedesbenssz) on

Geni, ikke? Vi nåede ud til Dover, OH, plastikkirurg David Hartman, MD, for at finde ud af, om der er nogen reel fordel at trække tomme vandflasker på tværs af dit ansigt for at øge hudfastheden. Før han gav os 411 på dette skønhedshak, beskrev Dr. Hartman, hvorfor vores hud taber sin elasticitet, når vi alder. "Facial skin tightening er et universelt ønske, der kan starte så tidligt som vores 20'ere. Vi ønsker tættere hud til at løse rynker, løshed og sagging, som alle kan give os et træt eller vredt udseende. Efterhånden som vi bliver ældre begynder vi at miste blødt væv og yderligere berøver os af vores dejlige æbler og forårsager en hule omkring vores øjne og deflation af vores læber. Hvert årti fra vores 20'er fremad mister vi ca. 6 procent af kollagenet i vores hud, hvilket gør det tyndt, crepey og mindre elastisk. "

Så vidt vandflasken trick går, siger Dr. Hartman, at dette ikke er et "forsøg ikke dette hjemme" scenario, men snarere en "spild ikke din tid" en. "Tror jeg, at vandflasken 'cupping' vil have nogen positiv indvirkning på nogen af ​​disse aldringsprocesser? Ingen! I stedet for at 'sugge ansigt' med en vandflaske, overveje at behandle det på måder der vil gøre en smuk forskel. Vælg i stedet for bevist metoder som en kvalitet retinol creme, organisk syre peeling eller microdermabrasion behandlinger, der forbedrer kvaliteten af ​​den ydre hud. Radiofrekvens mikronedling kan absolut stimulere produktionen af ​​tykkere, strammere ansigtshudkollagen og fraktioneret CO2 laser resurfacing fremmer øjeblikkeligt mærkbar hud. "

Udover in-office-procedurer findes der også hjemme-stramnings- og toningværktøjer, som du kan investere i, der er kendt for at levere synlige resultater. I øjeblikket kan du sætte de tomme vandflasker tilbage i genbrugsbeholderen og fortsætte med at gennemlæse dit nyhedsfeed til det næste kommende skønhedshack.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer