loader
bg-category
5 Makeup børster at prøve dette efterår

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

De rigtige værktøjer er afgørende for en fejlfri makeup ansøgning, og i efteråret har vi masser af nye muligheder at vælge imellem. Her er mine favoritter:

Sephora Collection Pro Visionary Bullet Crease Brush ($20.00) En kort, konisk blanding børste med bløde, naturlige børster, der giver mulighed for anvendelse af en dybere skygge farve ind i krøllet for at tilføje dybde og skabe illusion af større øje. Fås i sephora.

Wayne Goss Brush 6 Blending (£20.00) Dejlige youtube guru og makeup artist Wayne Goss har skabt en række børster. Pre-order lanceringen udsolgt ret hurtigt, så vi bliver nødt til at vente et stykke tid for at være tilbage på lager. Når det sker, planlægger jeg at prøve denne let afrundede børste, der lover at "tage dig fra subtil vask af farve til at smokey med lethed". Tilgængelig på love-makeup.co.uk.

Make Up For Ever 408 Small Paint Brush ($39.00) MUFE har for nylig udgivet en ny serie med mere end 70 børster! Dette er den der fascinerer mig mest, hovedsageligt fordi jeg aldrig havde set en makeup børste som denne før. Inspireret af en traditionel maling børste anvendes væske og creme (undtagen latex) fundament på små områder af ansigt og krop, der giver medium til høj dækning og en intens farveudbetaling. En større version til at anvende fundament kun på kroppen er også tilgængelig. Fås i sephora.

Ulta Professional Kabuki børste ($10.00) Er det dårligt, at jeg kun vil have denne kabuki børste, fordi den er pink? Det siges at være ideelt til en fejlfri anvendelse af pulverbaseret makeup. Fås hos ulta.

Becca Den En Perfekt Pensel ($49.00) Beskrevet som en "buket pensler i en perfektøringsbørste", erstatter den din grundbørste, pulverbørste, højtryksbørste, konturbørste, præcisionsbørste og svamp! Geitbørsterne er pakket i et to-tommers vandret design, der giver dig mulighed for at dække større overfladearealer til et naturligt fundament eller pulverapplikation eller målspecifikke områder af ansigtet med highlighters til en luftbremset effekt. Fås i sephora.

Har du prøvet nogen af ​​disse børster eller planlægger du at?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer