loader
bg-category
Spotlight på hydroquinon

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Er det ikke irriterende, når det er guldstandarden for noget, der får en dårlig rep?

Tilfælde i punkt: hydroquinon. Det er langt den bedste behandling for enhver form for mørke pletter. Slather det på dem, og det er garanteret at lette dem op.

Men nogle lande (ja, Sydafrika og Frankrig, jeg kigger på dig) har forbudt det efter rygter det forårsager kræft og andre grimme ting begyndte at gøre runderne.

Er det sandt? Er politikere virkelig forsøger at beskytte os mod alvorlig skade, eller misforstår de videnskaben og er for haste med deres forbud?

Hint: Forskere siger, at et hydroquinonforbud er en "unødvendig ekstrem".

Her er scoop på hydroquinon og hvorfor er det ikke rigtig at farlig (men du skal stadig bruge det med forsigtighed):

Hvordan virker hydroquinon?

Hydroquinon er meget effektiv til behandling af solpletter, melasma, fregner, postinflammatorisk hyperpigmentering og stort set enhver anden form for misfarvning.

Det virker ved at hæmme aktiviteten af ​​tyrosinase (enzymet der styrer syntesen af ​​melanin) og ved at øge cytotoksiciteten af ​​melanocytter (det dræber cellerne, der producerer melanin).

I USA kan hydroquinon anvendes i koncentrationer på op til 2% i OTC-produkter og 4% i receptpligtige produkter. I begge tilfælde skal du sørge for, at den er anbragt i et lufttæt, uigennemsigtigt rør. Hydroquinonoxider (dvs. bliver ineffektive), når de udsættes for lys og luft. Du ved, hvornår dette sker. Hydroquinon bliver brun for at advare dig.

Forårsager hydroquinon kræft?

Ifølge rygterne gør det det. Beviset"? Hydropquinon kan forårsage kræft hos rotter.

Husk at vi ikke er stråler, og at de dårlige dyr blev injiceret eller fodret med store mængder hydroquinon. * suk * Enhver, der forstår, hvordan man læser en videnskabelig undersøgelse, fortæller dig det disse undersøgelser gælder simpelthen ikke for mennesker. Især ikke når mennesker bruger en lille mængde på et lille hudområde.

Plus, som Dr. Levitt påpeger i sin Sikkerhed for hydroquinon: En dermatologs reaktion på forbundsregisteret for 2006 øger hydroquinon godartede levertumorer hos mus, men det mindsker kræftformige levertumorer. Dette tyder på, at hydroquinon faktisk kan have en beskyttende virkning!

Så nej, Der er intet bevis for, at hydroquinon forårsager kræft hos mennesker.

Forårsager hydroquinon ogronose?

Oj ... HVAD?

Ochronosis. Det er en blålig sort misfarvning af huden forårsaget af opbygning af tyrosin eller phenylalanin. Det er mere almindeligt hos mennesker med mørk hud, men alle kan få det.

Men det er sjældent. Ifølge Dr Levitt afslører en litteraturoversigt over eksogen ogronose og kliniske undersøgelser, der anvender hydroquinon (involverer over 10.000 eksponeringer under omhyggeligt klinisk tilsyn) en forekomst af eksogen ogronose i USA af 22 tilfælde på mere end 50 år. "

Dens sjældenhed gør det svært at finde ud af, hvorfor det sker. Det er indlysende, hydroquinon alene kan ikke være årsagen, eller alle, der bruger det, ville få det.

De mest populære teorier mener, at du får ogronisis, når du bruger hydroquinon med resorcinol (en anden ingrediens, der behandler hyperpigmentering) eller uden solcreme. Hvis du ikke bruger en, går teorien, din hud har tendens til at producere mere melanin for at beskytte sig mod solen og forringe virkningen af ​​hydroquinon.

Bundlinie: Hvis du bruger hydroquinon med solcreme og uden resorcinol, skal du være i orden.

Kan hydroquinon forårsage irritationer og allergier?

Det er ikke forbi. Hydroquinon er anklaget for at forårsage irritationer og allergier også.

Hvis du har følsom hud, er hydroquinon så skyldig som opladet. Som alle de mest magtfulde ingredienser kommer dens effektivitet til en pris: rødme og irritationer.

For at minimere irritationer anbefaler derms at du bruger hydroquinon i en 4 måneders cyklus. Det betyder at bruge hydroquinon i 4 måneder og derefter skifte til en anden hudlighter (for eksempel azelainsyre) i 4 måneder og derefter tilbage til hydroquinon i 4 måneder. Du får boret.

Relaterede: Slaget om hudens lysere: Hvad er det bedste alternativ til hydroquinon?

Hvad er de bedste produkter med hydroquinon?

  • Alpha Skin Care Dual Action Skin Lightener ($ 10,99)
  • Paula's Choice modstår Triple-Action Dark Spot Eraser 7% AHA Lotion ($ 27,00)

Bundlinjen

Hydroquinon er den mest effektive måde at behandle hyperpigmentering på. Det vil ikke give dig kræft, sjældent ogronose og nogle gange irritationer (men der er tricks for at minimere dette). Bare husk at sætte din solcreme på!

Køb posten

Bruger du hydroquinon til at håndtere dine mørke pletter? Del dine tanker i kommentarerne nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære