loader
bg-category
Produktanmeldelse: Pupa Vamp! Kompakt Øjenskygge i Tropisk Grøn

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Vamp! Kompakt Øjenskygge i Tropisk Grøn Mærke: Pupa Størrelse: 2,5G Pris: €11,70

Fra Pupas hjemmeside: Creamy, impalpable og ultra-comfortable tekstur, der er let at blande og tilbyder buildable farve payoff. Farven forbliver upåklagelig hele dagen.

Hvad jeg kunne lide: - god farveudbetaling - Cremet tekstur blander sig som en drøm - ingen nedfald - når den bruges sammen med en primer, varer den hele dagen på lågene - Sød emballage

Hvad jeg ikke kunne lide: - bruges på bare olieholdige låg, det kan skrue og falme inden for et par timer - Svampapplikator inkluderet i emballagen er ubrugelig

Pupa Vamp! Mascara er en af ​​mine foretrukne mascaraer. Meget pigmenteret, det giver i kun et frakke et dramatisk udseende, der varer og varer. Så var jeg begejstret, da Pupa efter sin enorme succes besluttede at udvide Vamp-linjen til at omfatte fire nye typer øjenskygger i fløde, bagt, løst pulver og presset pulverform, som alle siges at være utroligt rige og pigmenterede.

Jeg besluttede at prøve sidstnævnte først. Den fås i 24 lyse og naturlige nuancer i tre forskellige finish (matte, satin og metallisk), så det tog mig lang tid at vælge en. Til sidst satte jeg mig på Tropical Green, en intens mørk blågrøn, der læner mere mod grøn og har en satin finish. Dens tekstur er meget glat at røre ved, næsten cremet og blander som en drøm. Pigmentering er også stor.

På blanke låg er farven ret subtil men kan meget let opbygges for mere intensitet. Mine er lidt olieagtige, så efter seks timer begyndte øjenskygningen at falme og skrue. Men over en primer, skinner Tropical Green virkelig. Farven er så levende og rig, og forbliver lagt fra morgen til nat. Ingen krølning. Ingen fading. Og ingen nedfald enten. Jeg er imponeret. Nu, hvad skygge for at prøve næste?

Tilgængelig på: Pupa tællere

Resumé Pupa Vamp! Kompakt øjenskygge i tropisk grønt har en cremet tekstur, der er let at blande. Selvom den bruges på blotte låg, er den på den rene side og tilbøjelig til at blive krøllet, på toppen af ​​en primer, bliver farven rig og intens og ikke springer for hele dagen.

Rating: 4/5

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer