loader
bg-category
Ny samling: Guerlain Crazy Paris Holiday 2018

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Guerlain introducerer den begrænsede udgave Crazy Paris Holiday Collection. Hilsen til Paris 'blændende lys er neonfarverne infunderet i denne samling lige så festlige og fabelagtige som selve byen. Til fejring af genåbningen af ​​68 Champs Elysees, er Crazy Paris den legendariske Guerlain-flagskibsbutik, der genåbner denne vinter, designet med en vibrant -68 "gravering. Begrænset udgave i denne samling er legende og utroligt charmerende, med farver, der griner på overflod. Crazy Paris fejrer alt, der gør feriesæsonen så spændende og uforglemmelig.

CRAZY PARIS EYE PALETTE ($86.00) Paletten har fire øjenskygger i beige, kobber, hvid og festlig hot pink, to matte pulverlakker i grå og sort og to applikatorer. Øjepaletten er indesluttet i en slank sort lakeret sag og åbner for at afsløre et stort panoramabjælke lyset med bogstaverne -P.A.R.I.S. "i en elektrisk lyserødt.

CRAZY CHAMPS ÉLYSEES METEORITES PEARLS ($58.00) Til Crazy Paris-kollektionen tilbyder Météorites Pearls en ny kombination af beige, lilla hvidt, guld og 2 pinks. Alle 6 nuancer arbejder for at skabe kollektionens ikoniske lysende finish, mens de fremtrædende lyserøde og guldtoner understreger en energisk glød. Feriemétéoriterne er indkapslet i et slankt sort metalblik.

CRAZY 68 METEORITES ILLUMINERINGS COMPACT ($69.00) Den nye ferie Météorites Compact afslører ligesom sin perlemodel energetiske nuancer af lyserødt, der lyser ansigtet med en delikat satinhal, diskret parfumeret med en uigennemsigtig pulverformet violet.

CRAZY 68 TERRACOTTA BRONZER ($69.00) Den har fem fersken og pink skygge, der opvarmer huden.

CRAZY 68 ROUGE G DE GUERLAIN ($49.50) Provokativ: dyb og levende rosa

CRAZY 68 ROUGE AUTOMATIC ($35.00) Illusion: subtile mousserende blomme Refleks: fed neonrosa

LA LAQUE COULEUR ($23.00) svovlholdige: dyb, kunstig sort med partikler af violet Ultraviolet Topcoat: en blank finish, der bliver fluorescerende under ultraviolet lys

LA PETITE ROBE NOIRE SO CRAZY! PERFUMED SHIMMER POWDER ($89.00) Et iriserende lyserødt pulver, duftende med den flirtende La Petite Robe Noir (som indeholder noter af sort kirsebær, mandel, bulgarsk rose og sort te), der fremhæver ansigt, skuldre og décolleté.

Samlingen frigives i denne måned. Er det ikke smukt?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære