loader
bg-category
Søndag Random Ramblings, Vol.93

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hej damer,

klar til mine tilfældige ramblings? Hvis ja, læs videre, og glem ikke at dele din i kommentarerne!

Pink ugle

Hvor sød er denne lille pink ugle? Det var en gave fra min kæreste og har nu et ærested på mit skrivebord. Fik du nogle fine gaver, sidst?

Hvad jeg læser nu

Mordet på ærkeduken: Sarajevo 1914 og den romantik, der ændrede verden af Greg King, Sue Woolmans Vi ved alle, at mordet på ærkehertigen Franz Ferdinand var gnisten, der udløste Første Verdenskrig I. Men hvad er sandheden bag sit mord? Og hvem var Franz Ferdinand? Denne bog forsøger at besvare disse spørgsmål samt at fortælle historien om hans tragiske romantik med grev Sophie Chotek. Fordi hun ikke havde kongeligt blod, var hun ikke berettiget til at gifte sig med Franz Ferdinand. Derfor var hans familie imod kampen, men ærkebarnet nægtede at give hende op, og parret fik til sidst et morganatisk ægteskab (hvilket betyder, at Sophie ikke ville dele sin mands rang og deres børn ville blive spærret fra rækkefølgen). Den kejserlige familie fortsatte dog at ydmyge og undslippe Sophie, der overraskende aldrig klagede over det. Parret, viet til hinanden og deres børn, brugte simpelthen så meget tid som muligt væk fra retten.

Og da rejsen til Sarajevo blev foreslået, vidste Sophie, at den ægte fare, som hendes mand ville være i (som blev undervurderet af myndighederne, men ikke af parret selv), besluttede at ledsage ham og insistere på, at hendes sted var ved hans side. De blev begge dræbt og efterlod tre unge børn, hvis hjerteskærende historie (de blev sparket ud af deres hjem af den republikanske regering, der lykkedes imperiet, og som ulovligt greb deres ejendomme, og år senere ville de to drenge ende i koncentrationslejre for deres modstand mod nazistregimet) er også fortalt. Det er umuligt at forblive uberørt af en sådan historie. Bogen er også skrevet i en engagerende stil og flyder let. Jeg anbefaler det stærkt.

Links

Skønhedsafdelingen forklarer hvordan du fremhæver dit ansigt.

The Beauty Brains spørger sig selv, om mikrokugler er dårlige for miljøet?

Skønhed omdefineret diskuterer farerne ved fysisk fotoshopping os ud af virkeligheden.

Derm TV taler om motion hudpleje.

Viva Kvinde undrer dig over, om du kan lave en fuld tid indkomst blogging.

Sunday Survey, Vol.172

1. Bruger du stadig en guidebog, når du rejser? Sommetider. Jeg har stadig nogle gamle guidebøger, så når jeg rejser til disse destinationer, bringer jeg dem med mig.

2. Har du makeup, når du træner? Jeg gør undertiden, hvis jeg tester et produkt, der hævder at være langlængende eller vandtæt. Ellers ser jeg ikke meget point i at bære et komplet ansigt af makeup, der bare smelter ud.

3. Hvilken feed-læser bruger du i øjeblikket? Feedly. Det har en simpel og intuitiv grænseflade. Og det ligner meget på Google Reader, som jeg virkelig savner.

4. Dorothy Perkins eller Topshop? Dorothy Perkins. Jeg synes, at deres tøj er smukke. Topshop forsøger virkelig svært at være for mode-fremad og edgy imo, og som følge heraf er mange af deres tøj ret svære at bære.

5. Hvad synes du om creeper sko? Jeg synes de er virkelig grimme!

Det er din tur nu! 1. Bruger du stadig en guidebog, når du rejser? 2. Har du makeup, når du træner? 3. Hvilken feed-læser bruger du i øjeblikket? 4. Dorothy Perkins eller Topshop? 5. Hvad synes du om creeper sko?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære