loader
bg-category
Produktanmeldelse: Haus Of Gloi Apothecary Soft Bubbling Scrub

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Apothecary Soft Bubbling Scrub Mærke: Haus Of Gloi Størrelse: 2oz mini størrelse krukke og 6 oz fuld krukke Pris: $ 3,50 og $ 8,00

Fra Haus Of Glois hjemmeside: Vores bløde boblende skrubbe er lavet fra bunden og aldrig en base! En skummende og let skummende konfekt. Vores skummende base piskes, indtil den producerer bløde toppe, der ligner den af ​​flødeskum. En blanding af to sukkerarter bliver så foldet ind, både fint og mediumkornet til fantastisk skrubning og polere det med en heaping scoop af shea smør for at forlade dig renset og glat, men aldrig tørret ud.

Hvad jeg kunne lide: - exfolierer huden godt og efterlader den silkeblød, lysere og lidt hydreret - blid, kan bruges ofte - Stiv men cremet tekstur smelter langsomt på huden - Skylles lidt op, hvilket gør det glat glat på huden - naturlægemidler og krydder duft, der varer længe - kan fordoble sig som sæbe eller kropsvask - Prøver er tilgængelige - prisen

Hvad jeg ikke kunne lide: - duften lugter ikke som en apoteksbutik på mig

Jeg foregår altid om fordelene ved peeling, men jeg tager ikke ofte mit eget råd. Åh, jeg eksfolierer mit ansigt regelmæssigt okay, men resten af ​​min krop jeg forfærdeligt forsømmer. Jeg glemmer bare det. Jeg ved, dårlig skønhed blogger.

Men for nylig har tingene ændret sig. Jeg har fundet en skrubbe, som jeg nyder at bruge så meget, at jeg ikke kan vente med at hoppe i brusebadet og begynde at skrubbe væk. Jeg taler om Haus Of Gloi Soft Bubbling Scrub, en sukkerskrubbe, der kan fordoble sig som sæbe eller kropsvask. Dens formel er meget unik. På trods af sukkergranulerne føles teksturet lidt svagt. Det er stiv, men også ret cremet og smelter langsomt, når du masserer det på din hud.

Skruen klæber lidt, når den blandes med vand, hvilket gør det muligt at glide glat på huden. Alt sukker (sukkerrør og saccharose) fjerner forsigtigt men effektivt alle de døde celler, der er akkumuleret på overfladen, hvilket giver huden følelse af silkeblødt og ser lysere ud. Og nej, du føler dig ikke fedtet eller olieig overhovedet efter brug.

Skrubbingen efterlader også huden lidt fugtet. Selvfølgelig er det ikke hydratiserende nok til meget tør hud som min, men hvis din er normal eller olieagtig, behøver du måske ikke at anvende en kremfløde bagefter. På grund af hvor mild det er, kan det også bruges hyppigt, hvis ikke dagligt. Men igen afhænger dette af din hudtype og hvor meget afskallelse din krop har brug for.

Haus Of Gloi Soft Bubbling Scrub fås i mange forskellige og komplekse dufte. Jeg valgte Apothecary, som er beskrevet som "Gamle bøger, boblende concoctions, urter og knirkende gulvbrædder! En ren essentiel olieblanding af: Citrongræs, rosmarin, blodsæd, sød basilikum, lavendel og den mindste dråbe vetiver. "Lyder vidunderligt, ikke? Jeg pryder duften af ​​gamle bøger og jeg glædede mig virkelig til at lugte som dem, men det var ikke at være.

På min hud kan jeg kun lugte en enorm dollop citrongræs beriget med lavendel. Det er naturligt og surt, overraskende langvarigt og lugter godt, men det minder mig ikke om en apotek butik, der virkelig skuffede mig. Jeg elsker virkelig denne duft, det er bare ikke det, jeg havde forventet. Jeg tror, ​​jeg ville have værdsat det meget mere, hvis det havde fået et andet navn. Men så kan det lugt som gamle bøger og antikvitetsforretninger på en anden. Duftstoffer er trods alt så subjektive, ikke kun til personlig smag, men også til personlig kemi.

Ingredienser: Organisk rørsukker, saccharose (sukker), vegetabilsk glycerin, natriumcocosulfat, cocamidopropylbetain, propylenglycol, sorbitol, stearinsyre, proprietær duftblanding, sheasmør, phenoxyethanol (og) caprylylglycol

Tilgængelig på: hausofgloi.com

Resumé Haus Of Gloi Apothecary Soft Bubbling Scrub er en sukkerbaseret skrubbe, der kan fordoble sig som sæbe eller kropsvask. Den unikke, cremede, men stive og ikke-fede tekstur glider glat på huden, sloughing off dead cells, og efterlader det glat, lyst og lidt fugtet. Dens urtemedicin er smuk og ret langvarig, men det minder mig ikke om en apoteksbutik overhovedet.

Rating: 4.5 / 5

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære