loader
bg-category
Produktanmeldelse: Hugo Boss Boss Bottled Fragrance

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Boss Bottled Mærke: Hugo Boss Størrelse: 1,6 ounce Pris: $56.00

Hvad jeg kunne lide: - Spicy woody duft med en frugtagtig stemning - fordi duften er sød, kan den også bruges af kvinder - god sillage og opholdskraft - Enkel og elegant flaske

Hvad jeg ikke kunne lide: - Ikke særlig original, eller bemærkelsesværdigt

Stjæler du nogensinde dine mænds parfume? Jeg gør nogle gange. Jeg kan godt lide, hvor dybe, mørke og mystiske maskulente dufte kan være, men jeg forstår også, hvorfor mange kvinder foretrækker at holde sig væk fra dem og vælger noget sødere i stedet. Hvis det er dig, har jeg fundet en sødere duft, som du kan "låne" fra din partner: Boss Bottled af Hugo Boss. Det er hverken en original eller en bemærkelsesværdig duft, men det lugter dejligt, og det er en god mulighed for de par, der vil lugte det samme.

Boss Bottled åbner med en kraftig blast af søde æbler med et krydret kanelspark, mens i baggrunden giver bergamot en frisk og citrusfuld atmosfære. Næsten snart bliver duften lettere. En uklar blomsterbukquet, der er opstillet i henhold til de officielle noter, af tagete og geranium (de er så tæt blandet sammen, at min næse ikke kan tydeligt afhente dem) ankommer på scenen, men kløver, sammen med kanel , hold sammensætningen krydret og varm og forhind det i at blive sød til det punkt, at det vil afvise mænd frem for at tiltrække dem.

Duften ændrer ikke så meget i dryppen. Det er mere woody og pulveriseret, men du kan stadig lugte både kanel og de sidste whiffs af æbler. Noterne er alle velbalancerede, således at sødheden på intet tidspunkt er for meget ind i det maskuline eller den feminine ende af spektret. I stedet forbliver det altid fast i det neutrale område.

Boss Bottled er tyk og varm, hvilket gør den mere passende til de kolde vintermåneder. Det er også meget afslappet. Du kunne nemt bære det til en eftermiddag med at shoppe med dine venner, spille sport eller til at deltage i foredrag på uni, men jeg ville undgå det på en dato. Det er bare ikke sexet. Så pas på, om du planlægger at gå på en. Denne duft, som projekterer brønde uden at være irriterende, varer evigt. Hvis du anvender det om morgenen, vil det stadig være der om aftenen, selvom du ikke vil have det.

Tilgængelig på: Ulta

Resumé Boss Bottled af Hugo Boss er en krydret træagtig duft med et frugtagtig spark, der er sødt nok til at blive båret af kvinder. Tykt og varmt, det er mere passende for afslappede aktiviteter i de kolde vintermåneder. Duften har også god sillage og opholdskraft, men den er hverken bemærkelsesværdig eller original.

Rating: 3.5 / 5

Disclaimer: anmeldelsen indeholder et affilieret link. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer