loader
bg-category
5 bedste lip balms

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Det er ingen hemmelighed, at jeg er en lækkerbalsammisbruger. Det er det eneste produkt, jeg ikke kan leve uden. Jeg har altid en på min natstand, en på mit skrivebord, en i min taske, for ikke at nævne de mange spredt rundt om mit hus ... Jeg skal altid have en med mig, bare hvis jeg har brug for det, ved du det ?

Jeg har prøvet masser af læbepalmer gennem årene, og selvom jeg tror, ​​jeg har fundet en værdig HG-status, vil jeg stadig lede efter noget nyt. Men i sidste ende kommer jeg altid tilbage til et par favoritter. Her er de (i ingen særlig rækkefølge):

1. PeaceKeeper Årsag-Metics Perfekt Som Er Balm: Denne læbebalsam får dig til at føle dig godt både inde og ude. Infunderet med en guddommelig sød rose duft og naturlige olier, herunder palmeolie, olivenolie, jojobaolie og kokosolie, forlader denne læbepomade læberne bløde, glatte og fugtede i timer. Plus, mærket donerer alle deres efter skat overskud til kvinders sundhed advocacy og presserende menneskerettighedsspørgsmål, så ved at købe det, vil du hjælpe en god sag. Tilgængelig hos iampeacekeeper.com.

2. Labello Fruity Shine Cherry Tonet Lip Balm: Labello laver masser af forskellige læbepalser i enhver smag, du kan tænke på, men denne er min favorit. Infuseret med en sød og lækker candy cherry duft, har denne læbepomade en fugtgivende konsistens, der efterlader læberne bløde og glatte i ca. 3 timer og toner dem med en subtil rød nuance. Plus, det indeholder også SPF 10 for at holde din pout beskyttet mod UV-stråler. Fås på amazon.com.

3. Haus Of Gloi Lip Balm: Jeg har dette i Gingersnap, som er blevet afbrudt. Men alle de andre lækre smagsvarianter har den samme vidunderlige fugtgivende formel, så hvad du prøver, er du bundet til at lide det. Lip balms indeholder kokosolie, jojoba olie, granatæbleolie og shea smør, som alle er meget fugtighedsgivende, gør dine læber bløde og glatte og beskytter dem mod det kommende barske vintervejr. Tilgængelig på hausofgloi.com.

4. Alba Botanica Meget Emollient Solcreme Lip Care SPF 25: Denne læbepomade indeholder en blanding af olier, herunder solsikkeolie, olivenolie, ricinusolie og jojobaolie, der holder dine læber fugtede, samtidig med at de giver en antioxidanthandling. Men det er ikke alt. Det beskytter også dine læber mod de skadelige UV-stråler takket være en flok kemiske UV-filtre og zinkoxid. Fås hos albabotanica.com.

5. I Provenzali Stick Labbra al Karitè: En af de mest fugtighedsgivende og langvarige læbepalmer, jeg nogensinde har prøvet, holder læberne bløde og glatte i timer takket være ricinusolie og sheasmør. Desværre er det ikke let tilgængeligt uden for Italien, men hvis du tilfældigvis kommer over det, så prøv det.

Har du prøvet nogen af ​​disse læbepalser? Hvad er din yndlingslipebalm?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer