loader
bg-category
Produktanmeldelse: Hanae Mori Butterfly Eau De Toilette

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Butterfly Eau De Toilette Mærke: Hanae Mori Størrelse: 1,7 ounce Pris: $68.00

Hvad jeg kunne lide: - Blomstret træagtig duft med en frugtagtig punch, næsten gourmand - god sillage og opholdskraft

Hvad jeg ikke kunne lide: - i første omgang lugter det lunken søde - hvis du ikke bruger en let hånd, kan du give folk hovedpine

Duftstoffer er underlige ting. Nogle gange skal du virkelig strække din næse for at lugte en note mærket sværger, de har medtaget i sammensætningen, men du får stadig ingenting. Andre gange, i stedet er din næse ramt af en distinkt smag, der ikke burde være der. I det mindste nævner de officielle noter det ikke. Og alligevel lyver din næse ikke til dig. Du ser, nogle gange, i stedet for at stole på et uddrag, bruger parfumerer en blanding af forskellige noter til at skabe en bestemt aroma. Det er tilfældet med Hanae Mori Butterfly Eau De Toilette.

Når du først sprøjter det på, oversvømmes en eksplodering af sukkeret vanilje dine sanser. Men vanillen, som du kan lugte i hele sammensætningen, er ikke rigtig der. Det er jordbærene og mandlerne, der maskeres blandt blomsterne, giver det indtryk. Og heldigvis er det en flygtig. Hvis du kender mig, ved du, at gourmand concoctions strømmede med en generøs dosis sukker, det er ikke min ting.

Som vaniljen sænker, kommer en subtil jasmin notat frem i forgrunden. På dette stadium har duften en buttery og cremet føler, men med en frugtagtig punch. Snart ændres det igen. En blanding af varme skov - sandeltræ, virginia cedertræ, brasiliansk palisander og mandeltræ - bland med "vanilje", hvilket giver kompleksitet og dybde til duften.

Resultatet er en floral træagtig duft med en frugtagtig stemning, der næsten lugter gourmand (og faktisk gør for et par minutter). På grund af det kan det hurtigt afskediges af dem, der hader toothedly søde dufte, men hvis du giver det en chance, kan denne duft faktisk overraske dig. Det lugter meget smukt og barnligt i starten, men efter et stykke tid bliver det mere sofistikeret og modent. Og hyggeligt. Det er en duft, jeg vil bære om vinteren, krøllet op foran ilden, mens en storm raser udenfor.

Bare sørg for at bruge en let hånd. I modsætning til de fleste EDT'er er Hanae Mori Buttefly ret stærk, og hvis du ikke er forsigtig, risikerer du at give folk hovedpine. Opholdskraft er også imponerende. Jeg får seks timers slid, før det begynder at falme væk ...

Tilgængelig på: amazon og sephora

Resumé Hanae Mori Butterfly Eau De Toilette er en woody duft laced med subtile blomster og strømmet med søde frugter, der næsten gør det lugtende gourmand. De, der ikke kan lide meget sød og girly duft, kan ikke lide den sukkerholdige vanilleåbning, men når det falder, bliver sammensætningen glat, cremet og hyggeligt. Desuden har EDT god sillage og opholdskraft.

Rating: 3.5 / 5

Disclaimer: anmeldelsen indeholder et affilieret link. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer