loader
bg-category
Produktanmeldelse: Bottega Verde Orchid Body Wash

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Orchid Body Wash Mærke: Bottega Verde Størrelse: 400ml Pris: €6,99

Fra Bottega Verde hjemmeside: Det silkeagtige og behageligt duftende skum føjer til dit bad en intens følelse, der beroliger dine sanser. Formlen, beriget med orkideekstrakt, hydrerer og energiserer, renser huden forsigtigt.

Hvad jeg kunne lide: - Renser huden forsigtigt men effektivt - efterlader huden blød - blid, irriterer ikke huden - dejlig subtil men pervasiv blomsterduft - ofte på salg

Hvad jeg ikke kunne lide: - nogle mennesker kan finde udsalgsprisen for høj

Du ville tro, at en kropsvask, der hedder Orchid, ville lugte som orkideer rigtigt? Forkert. Bottega Verde Orchid Body Wash gør det ikke. Mærket beskriver dermed sin dejlige duft: "En floral frugtagtig topnote med lychee og røde frugter forlader scenen til et hjerte, der lugter rose, jasmin og lilje-of-the-valley og ender med en woody vaniljeaftale".

Min næse kan ikke lugte alt det. Alt det, der opfanges, er en generisk, men behagelig floral duft, der er delikat men gennemtrængende. Dens omslutter dig i en tæt omfavnelse, der varer i timevis. Hvis du kan lide denne slags dufte, vil bade i det være en meget beroligende og afslappende oplevelse. Hvad med orkidéen, selvom jeg hører dig spørge?

Nå, denne kropsvask indeholder et orkideekstrakt (Orchis Mascula Extract), som skal have hydrerende og energibesparende egenskaber. Men jeg tvivler på, at det gør noget i et skylleprodukt som dette. Kropsvasker er alligevel til at rense huden, og dette gør det så forsigtigt men effektivt takket være en delikat blanding af overfladeaktive stoffer, der består af Cocamidopropyl Betaine og Sodium Laureth Sulfate (ikke forveksles med det meget hårdere Natrium Lauryl Sulfat).

Dette er en meget almindelig tensidkombination. Begge ingredienser betragtes som milde og er usandsynligt, at de irriterer huden, men de skummer pænt og er i stand til nemt at fjerne alle spor af snavs fra kroppen. Efter at have brugt denne krop vask, er min hud efterladt ren, blød og lugter smukke!

Kun prisen kunne være offputting. € 6,99 er ikke dyrt, men det er ikke så billigt for en vask også. Heldigvis er Bottega Verde-produkter meget ofte til salg, og i øjeblikket kan du få dine hænder på deres Orchid Body Wash til kun € 2,99. Så hvis du er interesseret, skynd dig!

Ingredienser: Aqua, Sodium Laureth Sulfat, Cocamidopropyl Betain, Natriumchlorid, Parfum, Glycerin, Phenoxyethanol, DMDM ​​Hydantoin, Orchis Mascula Extract, Sodium Methylparaben, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Citronsyre, Dinatrium EDTA, Alfa-Isomethylionon, Propylenglycol, Natrium Benzotriazolyl Butylphenolsulfanat, Buteth-3, Tributyl Citrat, Limonen, Cl 45100, Cl 42090, Cl 14700.

Tilgængelig på: bottegaverde.it

Resumé Bottega Verde Orchid Body Wash renser huden forsigtigt men effektivt, fjerner alle spor af snavs og efterlader det rent, blødt og lugtende, smukt. Blomsteret duften er subtil, men gennemtrængende og varer et par timer på huden. Detailprisen kan sætte nogle mennesker væk, men heldigvis er Bottega Verde-produkter ofte til salg.

Rating: 4/5

Disclaimer: anmeldelsen indeholder et affilieret link. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære