loader
bg-category
Ny samling: Essens Oktoberfest Efterår 2018

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Essence mog di - det er bayersk og betyder "essensen kan lide dig"! Med vores nye trendudgave "Oktoberfest" handler det om den største messe i verden. Det er endelig tid til at støde ud af dine dirndls og lederhosen og præsentere dem på "Wiesn", stedet for den ultimative tyske festival. De søde produkter i denne trendudgave sikrer, at alle piger er perfekt udstyret: charmerende design med hjerter, bånd, pretzels og brikker kombineret med en række farver, herunder grøn, blå, lilla, rød, gråbrun, blød rosé og nøgen skaber en sand Oktoberfest flair. Ud over smukke produkter til dine øjne, læber, ansigt og negle, er der også søde tilbehør som det søde armbånd med en sølvfarvet skind og en praktisk hjerteformet pung. De absolutte must-haves i denne trendudgave er papirkurvene med et hjerte design - de er sikker på at få dit eget hjerte til at hoppe over et slag!

EYESHADOW & LIP GLOSS SET (€2.99) Fås i 01 jeg Mog Di! og 02 Mogst Mi?, indeholder hvert sæt to skinnende øjenskygge nuancer og en matchende lipgloss.

MULTICOLOUR BLUSH (€3.29) Denne flerfarvede rødme med et peberbrød hjerte design og subtile shimmer pigmenter giver dig en frisk og rosenrød hud. Fås i 01 Fesches Madl !.

LÆBEPOMADE (€1.99) Denne læbebalsam giver dine læber en rosé touch og en lys glans. Fås i 01 Servus.

NEGLELAK (€1.59) Fås i 01 Spatzl, 02 Mauserl, 03 Herzl og 04 Bussal.

NAIL ART STICKER (€1.29) Dekorer dine negle med hjerter, pretzels og bånd. Fås i 01 München Calling.

PAPIRLASHES (€2.29) Unikke og uddybende papirvipper med hjerte design. Fås i 01 Der Berg Ruft !.

PUNG (€2.99) En sød hjertepose til at bære din makeup eller andre små ting med dig. Fås i 01 Dirndl Girl.

ARMBÅND (€1.99) Dette trendy pink eller lilla armbånd er dekoreret med en sødfarvet sølvfarvet skind. Fås i 01 Bavarian Beauty.

Samlingen rammer tællere denne måned. Hvad synes du om det?

Kilde

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer