loader
bg-category
Produktanmeldelse: Senna Lip Lacquers I Bonfire And Sunstone

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Lip Lacquer i Bonfire And Sunstone Mærke: Senna Størrelse: 4.28ml Pris: $20.00

Fra Sennas hjemmeside: Denne fugtige og glatte vaniljefragmenterede lipglossformel giver høj glans og farve.

Hvad jeg kunne lide: - buildable farve udbetaling - meget skinnende finish - Cremet tekstur, glider glat og føles behageligt på læberne - Fremragende opholdskraft - dejlig vanilje duft - Elegant emballage

Hvad jeg ikke kunne lide: - de er klæbrige

Lad os få den klæbrig ud af vejen først. Senna Lip Lacquers er klæbrige. Ikke for meget, men nok til at afværge damer, der ikke kan stå selv den mindste antydning af klæbrighed. Mig? Jeg elsker det. Du ser, det er klæbrighed, der gør en lipgloss sidste, og hvis jeg skal klare det for at undgå at genbruge det hvert par timer, vil jeg med glæde.

Senna Lip Lacquers varer i timevis på læberne og forsvinder først, når du har haft et ordentligt måltid. Derfor elsker jeg at bruge dem på de dage, hvor jeg er ude af huset fra morgen til aften. Jeg slår bare en Lip Lacquer på og glemmer alt om det, sikker i, at det stadig er så smukt og intakt, som da jeg applicerede det om morgenen. Og efter frokosten går jeg på toilettet og retoucherer det, idet jeg ved, at det vil blive lagt til middag. Er det ikke værd at være lidt klæbrighed, damer?

For sommeren har Senna udgivet to nye nuancer, Bonfire og Sunstone. Bål er min favorit. Beskrevet som en "orange orange skinne", det er en lys rødlig orange skygge med en skinnende creme finish (så ingen shimmers). En swipe dækker dine læber i et lag af gennemsigtig og bærbar farve, men selvfølgelig kan du altid opbygge det til et mere intens, brændende udseende.

Sunstone er i stedet en ren gylden ravfarvet skygge infunderet med shimmers. Anvendes alene, det giver kun en subtil og varm farvefarve med en meget mousserende finish. Imidlertid foretrækker jeg at bruge det på toppen af ​​andre cremefarver eller læbestifter. Efter påføring af min læbe farve, vil jeg bare dab et strejf af Sunstone i midten af ​​mine læber for at tilføje noget dimensioner og lysstyrke.

Teksturerne af begge glosser er meget cremet og glider på læberne glat. Selvom de ikke er særligt fugtgivende, føler de sig komfortable på læberne og tørrer dem ikke ud. Samlet set elsker jeg disse glosser. Farverne er sommerlige og smukt forbedrer en solbrændthed. Og fordi du har brug for lidt til hver applikation (og behøver ikke retouchere dem ofte), vil de vare dig for evigt.

Tilgængelig på: sennacosmetics.com

Resumé Senna Lip Lacquers i Bonfire og Sunstone er buildable, skinnende og har en cremet tekstur, der glider glat og føles behageligt. De er klæbrige, men det er derfor, de holder i årevis på læberne.

Rating: 4/5

Afsløring: Denne vare blev sendt af PR til overvejelse. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære