loader
bg-category
9 Øjenskygge Blandingstips

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Nogle dage, alt hvad du behøver, er en subtil vask af farver på lågene. De fleste dage vil du nok gerne gøre noget lidt mere kompliceret. En lys skygge på låget for at åbne øjnene, en mørkere nuance på krøllen for at tilføje dybde og dimension, og en højlys på panden for at belyse udseendet. Det er bare det grundlæggende. Hvis du føler dig mere eventyrlystne, kan du bruge endnu seks eller syv øjenskygger.

Men hvis du bruger mere end en farve, skal du sørge for, at alt er blandet godt sammen. Hemmeligheden? Nå er der masser af tips og tricks, der gør det lettere for begyndere at blande øjenskygge, men intet er en erstatning for praksis. Så, når du har chancen, tag dine øjenskygger og dine børster og blend, blend, blend. Jo mere du gør det, desto bedre bliver du.

Men for at hjælpe dig ud, her er nogle af mine foretrukne tricks:

1. Start med nuancer i samme farvefamilie

Jo mere ens to nuancer er, desto lettere bliver de at blande. Det er ligegyldigt hvor meget du kan lide skøre farvekombinationer som grøn og pink eller sort / hvid. Disse farver er meget svære at blande sammen, så vent indtil du har mere øvelse, eller du vil kun lave et mudret rod. I stedet skal du tage to nuancer i samme farvefamilie (dvs. to greener) og blande dem i en sømløs gradient. Hvis du aldrig har gjort det før, begynder du med brune. Det er umuligt at gøre et rod med brune. Selvom øjenskygge ikke er perfekt blandet, vil ingen bemærke.

2. Brug en mellemliggende farve til at oprette en gradient

Når du har lært at blande lignende farver, kan du prøve at parre forskellige nuancer sammen. En af de nemmeste måder at gøre dette på er at bruge en mellemliggende farve. For eksempel, hvis du vil blande fuchsia og blå, kan du anvende en lilla skygge mellem dem. Hvis du vil lave et varmere udseende, skal du anvende orange mellem gul og rød. Dette vil hjælpe dig med at skabe en sømløs gradient med lethed. Hvis du ikke er sikker på, hvilken skygge der passer godt mellem to kontrasterende farver, skal du blot tjekke farvehjulet for at få hjælp.

3. Ingen mellemliggende farve? Hold blanding i det mindste

Nogle gange er det ikke muligt at bruge en mellemliggende farve. Der er f.eks. For mange farver mellem mørkblåt og lysegult. Disse farver vil aldrig falde sømløst ind i hinanden, og hvis du forsøger at gøre dem til, vil du kun gøre et rod (og skabe en grim grøn skygge). I dette tilfælde er det bedste at blande så lidt som muligt. Du skal blot fokusere på at blande kanterne, så der ikke er nogen ubehagelige skarpe linjer.

4. Bland kanterne med en lignende, men lysere, skygge

Hvis du bruger en mørk eller fed skygge på creasen til at definere øjnene, er det en god idé at bruge en lysere nuance i samme farvefamilie oven på den for at blande kanterne og skabe en fin gradient. Dette vil også gøre det nemmere at blande creasefarven med den fremhævende nuance du vil bruge næste. Ellers vil kontrasten mellem de to være for skarpe og se unaturlige ud.

5. Lysere ind i mørkere eller omvendt

Hvis du er nybegynder ved at blande øjenskygger, skal du anvende de to farver, du vil bruge på låget, og derefter begynde at blande. For at gøre dette kan den nemmeste måde være at forsigtigt trække den lyseste farve ind i den mørkere (nogle mennesker gør det modsatte, hvilket også virker fint, men det er bare lidt sværere). Selvfølgelig behøver du ikke at bringe lysfargen over det mørke, men du skal bare trække den nok til at de falder ind i hinanden. Du vil forsvinde kantene og skabe en gradient, ikke lysere helt den mørkere nuance.

6. Brug bløde streger

Når du blander øjenskygge, skal du bruge bløde, hurtige og fjerlige streger. De vil hjælpe med at diffundere farven lettere. Også brug en let hånd og ikke afhente for meget produkt. Hvis du anvender skyggen for let, kan du altid intensivere det, men fastsættelse af den modsatte fejl vil blive sværere.

7. De rigtige værktøjer

Ved siden af ​​øvelsen er den vigtigste ting den rigtige børste. Du kan ikke bruge den flade, du bruger til at anvende farver på låget. Det vil bare ikke fungere så godt. I stedet skal du vælge en fluffy, kuplet formet børste, der ikke afhenter for meget farve og giver dig mulighed for at feje det i hvilken retning du skal bruge. Selv om du ikke har brug for mange penge til at købe en god blanding pensel disse dage, forbliver min favorit stadig MAC 217 Blending Brush. Det er dyrt, men blødt, alsidigt og gør anvendelse af øjenskygge en brise. Åh, og hold dig væk fra svampebørster. De absorberer for meget produkt, og fungerer ikke engang godt.

8. Bland over en cremet, glat base

Øjenskygger glider bedre, og er lettere at blande, når de påføres over en cremet og glat base. Du kan bruge enten en øjenskygge primer som Too Faced Shadow Insurance; en nøgen pulver øjenskygge med en buttery tekstur; eller en nøgen øjenskygge. Du kan også bruge en farvet creme øjenskygge, men i så fald sørg for, at den passer til den farve du vil anvende ovenpå, så den vil intensivere skyggen frem for at vise det og ødelægge den.

9. tag din tid

Når du blander øjenskygge, tag så meget tid som du har brug for. Start med at anvende (og blande, selvfølgelig!) En lille smule farve, og opbyg den efter behov. Tag nu og da tilbage fra spejlet for at se, hvordan alt ser ud af en afstand.

Men det meste vigtigere, ha det sjovt! Vær ikke bange for at være kreativ, teste nye farvekombinationer eller eksperimentere.Og øve, øve, praktisere!

Hvad er din yndlings øjenskygge blanding tricks?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer