loader
bg-category
Beauty Etiquette: Din guide til en vellykket Bikini voks Aftale

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Booking af skønne aftaler er let. At vide, hvad der forventes af dig, når du kommer op, hvordan man håndterer intime eller akavede situationer, og hvor meget at tip? Ikke helt så simpelt. Så vi bringer dig Beauty Etiquette, en serie, hvor vi snakker med salon-ejere, stylister og æstetikere for at finde ud af, hvordan man får hver salonoplevelse til at gå uden hak. Fordi det sidste sted, du vil være usikker på dig selv, er bukser ned på en eksamensbord omgivet af varm voks.

Servicen: Bikini voks

Ofte stillede spørgsmål:

Skal jeg brusebad før? "Det er ideelt at brusebad i det mindste den morgen, før du besøger en voks, da ren hud giver mulighed for en bedre voksoplevelse," fortalte Noemi Grupenmager, grundlægger og administrerende direktør for Uni K Vokscentre. Stadig bekymret du ikke er frisk og ren nok til at droppe dine skuffer? De fleste vokscentre vil give en våd tørre for dig, så stress ikke over det. Ingen forventer at du skal gå hjem efter arbejde til brusebad før din aftale.

Kan jeg blive vokset i min periode? Yep, ikke noget problem. Men for din æstetikernes skyld skal du bære en tampon. "Men du er måske mere følsom under din menstruationscyklus," sagde Grupenmager, så husk det, inden du booker.

Kan jeg chatte med min voks? Hvis du laver afslappet snak med vokseren, sætter du dig i ro, skal du gå efter den. "Vores voksere er uddannet til at vurdere, om en kunde ønsker at starte en samtale eller ej," sagde Grupenmager. Hvis de bemærker, at du ikke er op for chit-chat, mens de er der nede, vil en god voksner respektere det og afslutte samtalerne ved at forklare processen for dig.

Kan jeg drikke lidt før for at gøre det mindre smertefuldt? Det kan faktisk gøre det ondt mere. "Mange mennesker bruger alkohol, før de får en voks, da de antager det vil gøre smerten mere tålelig, men alkohol strammer faktisk porerne og gør voksningen vanskeligere," forklarede Grupenmager. (Godt at vide! - Redaktør.) "Åbn porer giver mulighed for en mere fornøjelig voksoplevelse, da hårsækkenet nemt fjernes fra porerne. en tæt pore vil holde fast i follikelet, og det vil enten være smertefuldt at fjerne eller håret vil bryde på hudniveauet, og din voksoplevelse vil ikke være så effektiv. "

Hvad med at dukker et par piller? Ja, at tage betalt med på forhånd er faktisk smart. Nina Popova, en estetiker og hudplejespecialist hos Roman K Salon i NYC, anbefalede at tage en ikke-steroide antiinflammatorisk (NSAID) smertemedicin som Aleeve omkring 30 minutter før din udnævnelse for at minimere smerten.

Hvad mere kan jeg gøre for at gøre det så smertefrit som muligt? Sørg for, at din hud er ordentligt hydreret i ugen, der fører op til din voks. "Fugtig, plump hud vil lette hårsækkenet lettere, hvilket giver en mere behagelig voksoplevelse," forklarede Grupenmager. Skær også på koffein, hvis du i cirka tre dage tidligere har instrueret Popova. Det bekæmper blodkarrene, reducerer blodgennemstrømningen og øger følsomheden.

Skal jeg sige noget, hvis jeg er utilfreds med min voks? Ja, det kan du og du bør udtrykke enhver utilfredshed, du havde med din behandling. "Personalet vil altid vide, at du er 100% tilfreds, og hvis du ikke er det, vil de vide, hvad problemet var, så de kan rette op og forhindre det i at ske igen i fremtiden," sagde Grupenmager. Når du leder til receptionen for at betale, skal du forklare, hvad du var utilfreds med, eller bede om at tale privat til en leder, hvis du foretrækker det.

Tip Guide:

En bikini voks er stort set lige så intim som en skønhedsservice kan få, så generel praksis er at tipere din æstetiker lidt mere, end du ville have din frisør. Grupenmager sagde, at hun selv har set voksere modtager op til 100% tip, for at give stellar service - selvom det helt sikkert ikke betyder at du skal gøre så meget ud! Popova sagde, at 15-20% er standardprocenten, så fejl på at være lidt mere generøs, hvis tjenesten var stor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer