loader
bg-category
Hvorfor kvinder er karriere slutter ved 45

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

I takt med at lønforskellen mellem lønforskelle og krig opstår, foreslår ny forskning fra en regeringsrapport, at en kvinders karriereplateauer i den modne alder af 45 år. Dr. Rose Altmann, forfatteren af ​​rapporten, er blevet offentliggjort til Det Forenede Kongeriges Telegraf hvorfor kvindernes karriere er i fare på 45, og hvad vi kan gøre for at ændre denne forfærdelige kendsgerning.

I sit arbejde med Business Champion for Older Arbejdere opdagede Dr. Altmann, at en aldersforskydning mod kvinder forhindrede dem fra kampagner inden for deres valgte område. Efter at have interviewet HR-ledere fandt hun, at talangprogressionen stopper for kvinder omkring 45 år, og for mænd, 55. år. Altidisme har naturligvis altid været et problem på arbejdspladsen, men for at det er mere af et problem hos kvinder end i mænd er bare absurde.

Så ikke kun kvinder må bekæmpe sexisme på deres arbejdsplads, men også alderdom? To naturlige, uventede aspekter af dig selv er tilsyneladende store tilbageslag i en kvindes karriere. Fantastisk.

Kvinder nægtede fremskridt inden for deres karriere på grund af favoritisme mod yngre ansøgere har vist sig at forlade deres industri på grund af manglende progression. Med højt udviklede færdigheder og mange års erfaring er deres talent spildt takket være forældede stereotyper, som værdsætter udseende og ungdom over evne.

Så kan kvinder se frem til lavere lønnede job og slå det frygtede glasloft, når du er 45 år? På dette tidspunkt, ja. Alders- og kønsdiskrimination kan og vil blive udryddet gennem strengere sanktioner for virksomheder, der diskriminerer og hjælper med at levere ordentlig ledelsestræning for alle virksomheder. Altmann foreslår også en fløjteblæsningsproces for at eliminere risikoen for dem, der rapporterer alders- og kønsdiskrimination. Fingre krydsede dette sker snarere end senere.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer