loader
bg-category
Produktanmeldelse: Sonia Kashuk Beautifying Blush in Flushed

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Beautifying Blush in Flushed Mærke: Sonia Kashuk Pris: $9.79

Fra Sonia Kashuks hjemmeside: Dette pulver blush giver dig en naturlig, lysende flush og et strålende udseende. Højeste slid og avanceret komfort; dette pulver efterlader en perfekt jævn og ultralyd finish

Hvad jeg kunne lide: - giver en naturlig flush og strålende glød til hudens hud - ren farve udbetaling, gør ansøgningen nemmere - Tekstur er blød til berøring og let at blande - langlasting - Sød emballage - prisen

Hvad jeg ikke kunne lide: - Hvis du kan lide pigmenterede rødme, er det ikke for dig - hvis du ansøger for meget, bliver shimmerne helt oplagte

Jeg værdsat aldrig rødme nok, da jeg var yngre. Jeg kan huske første gang jeg prøvede det. Jeg var omkring 15, og jeg havde købt en tilfældig rødme (jeg tror, ​​det var en pink fra L'Oreal) at øve med hjemme. Jeg sad foran spejlet, greb min pensel, hentede produktet og lykkedes fejede det på mine kinder. Og så skrækkede jeg. Stjerne tilbage på mig i spejlet var en klovn.

Det så så dårligt ud, at jeg spekulerede på, om jeg virkelig havde brug for rødme, og besluttede hurtigt at nej, det gjorde jeg ikke. Jeg troede, jeg kunne klare sig uden det, og i de næste par år så jeg ud og spøgede ud. Folk spurgte mig hele tiden, om jeg var syg. I overtid plukkede jeg modet til at forsøge at rødme igen, men jeg stak kun til nuancer, der så meget blege og tamme i panden. Noget som Sonia Kashuk Beautifying Blush in Spilled (sendt mig af min ven Janessa) ville have skræmt mig til bit.

Og hvilken skam ville det have været! Skyllet er ikke bare smukt, men også ikke så skræmmende som det ser ud i panden. En lys, blå-baseret pink infunderet med shimmers, der ser specielt flatterende ud på fair og cool-tonede damer, Flushed har ren farveudbetaling. Selvom det er let at opbygge, vil jeg ikke anbefale dig at anvende for meget, eller du kan ende med at glitre lidt mere, end du gerne vil. En lys applikation giver på den anden side en farverig farvefarve og en strålende glød til hudens hud. Du kan se det i aktion her.

Flushed har en dejlig tekstur, der føles blød til berøring og blander som en drøm. På mine tørre kinder holder det let fra morgen til aften, med kun meget minimal fading. Samlet set er jeg meget imponeret over denne rødme. Det er billigt, fungerer meget godt, og selv den cirkulære emballage ser sød ud (selvom jeg synes det ville se mere elegant ud, hvis det var sort, tror du ikke?), Hvilket ikke altid er tilfældet på dette prispunkt.

Tilgængelig på: target.com

Resumé Sonia Kashuk Beautifying Blush in Flushed er en ren og lyserød skygge, der giver en naturlig og strålende flush til den hudfarve, der varer i timevis. Anvend det dog ikke generøst, eller skummerne får dig til at glirre lidt for meget.

Rating: 4/5

Disclaimer: anmeldelsen indeholder et affilieret link. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer