loader
bg-category
Søndag Random Ramblings, Vol.79

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hej allesammen,

og velkommen til en anden uge med tilfældige ramblings. Nyd, og glem ikke at dele din!

En gave fra en ven

Min gode veninde Janessa har sendt mig en anden pakke fuld af godbidder fra USA. Hun fortalte mig, at der var et salg hos Sephora og spurgte mig om jeg ville gerne have noget, og selvfølgelig sagde jeg ja. Men hun endte med at sende mig så meget mere end bare det, jeg havde spurgt. Der er godbidder fra Dior, Illamasqua, Bobbi Brown, Cover Girl, Maybelline, Revlon, Physician's Formula, samt et par parfumeprøver. Og kortet hun sendte mig, er sødt. Cinderella er min favorit Disney film, så jeg strålede med glæde på det dejlige kort med denne prinsesse med hendes prins, og endnu mere til at læse den søde besked skrevet inde. Mange tak for alt Janessa! Det er meget værdsat! Og selvfølgelig kommer anmeldelser snart!

Hvad jeg læser nu

Riservato Per Il Duce af Arrigo Petacco. Denne bog, som er alt for kort, er en samling af dokumenter, breve, noter, politirapporter og andre papirer, der landede på Mussolini's skrivebord. Som sådan giver den interessante interesser i det fascistiske regime og dets personlige og politiske liv. Det dækker deres anliggender og skandaler, de medaljer og æresbeviser, de ufortjent modtog, de pårørende, der bad om favoriserer, jalousier og rivalisering mellem partimedlemmer og meget mere. Jeg finder det fascinerende, da det indeholder masser af krusninger, der normalt ikke er inkluderet i biografier og essays, der dækker denne periode. Jeg er ikke sikker på, om denne bog nogensinde blev oversat til engelsk (titlen betyder Fortroligt for Duxen, forresten), men hvis det var, og du er interesseret i at lære mere om fascismen, anbefaler jeg det stærkt.

Links

Af Faces And Fingers spørger sig selv, om Julep DD Creme er virkelig anderledes?

Colin Skønhedssider diskuterer, hvordan skræmmende historier om kosmetik er rapporteret af medierne.

Raffinaderi 29 debunks nogle myter om cellulite.

The Derm Blog spørger sig selv om billigere er virkelig bedre, når det kommer til solcreme?

Beaut.ie forklarer, hvordan man forkæler udseendet af tårer.

Sunday Survey, Vol.158

1. Hvornår var sidste gang du gik i biografen? Jeg tror, ​​det var mere end et år siden. Min lokale biograf er meget dyrt og ærligt, ingen film der virkelig interesserede mig nok til at betale prisen på billetten kom ud i det seneste.

2. Hvordan holder du din sminke fra at smelte om sommeren? Primere! Jeg anvender mindre makeup (med en mere let tekstur) over en primer om sommeren. Det virker meget godt for mig.

3. Hvilken lipbalm bruger du i øjeblikket? Labello Sun Protect SPF 30.

4. Smink på stranden: yay eller nej? Nej til mig Jeg ser bare ikke det virkelig ud af det.

5. Hvad synes du om Bloglovin? Jeg synes, det er en fantastisk måde at holde kontakten med blogs, men jeg bruger det ikke, fordi jeg ikke kan lide grænsefladen.

Det er din tur nu! 1. Hvornår var sidste gang du gik i biografen? 2. Hvordan holder du din sminke fra at smelte om sommeren? 3. Hvilken lipbalm bruger du i øjeblikket? 4. Smink på stranden: yay eller nej? 5. Hvad synes du om Bloglovin?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer