loader
bg-category
Udseende: Lychee Cupcake

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Jeg elsker en winged eyeliner, men jeg er ikke så god til at gøre det. Men du skal øve dig for at lære, ikke? Så det var det, jeg gjorde med dette udseende. Den lille fløj kom ikke ud, som jeg ville have det til, men jeg synes det ser anstændigt ud, og det tilføjer et flot vrid på udseendet, er du ikke enig? Her er hvad jeg plejede at opnå dette udseende:

Anvendte produkter: - To-Faced Shadow Insurance - Slank Makeup I-Guddommelig God Pige Øjenskygge Palette - Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil i Ransom - Guerlain Cils D'Enfer Mascara - Yves Saint Laurent Le Teint Touche Eclat i Beige Rosé - Bobbi Brown Creamy Concealer - Illamasqua Pulver Blush i Naked Rose - Revlon Super Lustrous Læbestift i Primrose

ØJNE 1. Påfør en øjenskygge base, så du behøver ikke bekymre dig om din sminke fading hele dagen. Anvend derefter en lys matfuchsia-skygge (jeg brugte Cupcake i Smuk Makeup Good Girl Eyeshadow Palette) på crease og ydre V. 2. Påfør en lyseblå skygge (jeg brugte Candy Floss i Glædelig Makeup Good Girl Eyeshadow Palette) på krøllet oven på fuchsiaen og blandingen. Dette vil blande kanterne og skabe en fin gradienteffekt. 3. Svæg en meget lys og ren, skinnende lyserød skygge (jeg brugte lakse i den glatte makeup-god pige øjenskygge palette) på panden til at fremhæve. 4. Pat en nudish lyserød skygge (jeg brugte Meringue i den smarte makeup Good Girl Eyeshadow Palette) på låget. 5. Linj din øvre lashline med en blåtonet lilla blyant eyeliner (jeg brugte Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil i Ransom) og vinge det ud. 6. Påfør også den samme eyeliner på den nederste lashline. Påfør mascara.

CHEEKS & LIPS 1. Påfør fundament over hele dit ansigt for at udjævne skintonen og dab på concealer hvor det er nødvendigt. Jeg brugte den til at skjule mine mørke cirkler. 2. Sæt en næsten mat rosenrød pink rødme (jeg brugte Illamasqua Powder Blush i Naked Rose) på dine kinder. 3. Påfør et koldt-tonet pink læbestift (jeg brugte Revlon Super Lustrous Lipstick i Primrose) på dine læber.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære