loader
bg-category
Du vil aldrig gætte hvilken kropsdel ​​teenagere nu har plastikkirurgi på

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Det er dårligt nok for en teenager at skulle beskæftige sig med acne og skolebuller, men nu er der en voksende bekymring blandt piger, at deres dame dele ikke ser ud som "perfekte" som de kunne. Og som følge heraf vender flere og flere af dem til kosmetisk kirurgi for en løsning. Hvad siger du? Her er scoop.

Ifølge BBC News rapporterede adskillige unge gynækologer, at piger under 15 år (i lige så unge som ni!) I stigende grad har søgt efter labiaplastikprocedurer for at give deres kønsorganer et mere æstetisk tiltalende udseende. Lægerne sagde, at pigernes begrundelse var oftest, at de var trængte af deres vaginas form eller størrelse.

I 2016, New York Times afslørede, at American Society for Aesthetic Plastic Surgery statistikker viste 400 piger 18 og yngre havde labiaplasti i 2015, hvilket er en 80 procent stigning fra de 222 piger, der havde operationen i 2014. Bekymringen voksede så meget, at American College of Obstetricians og Gynækologer opfordrede læger til at undervise og forsikre patienter, der kommer til dem med anmodninger om operationen og foreslå alternativer til proceduren, der kan lindre ubehag. I Storbritannien specifikt havde mere end 200 piger under 18 år labiaplasti i 2016, og mere end 150 af dem var yngre end 15 år.

UK-baserede ungdomsgynækolog Dr. Naomi Crouch gav udtryk for sin bekymring over det stigende antal unge piger, der anmodede om operationen. "Piger vil nogle gange komme ud med kommentarer som:" Jeg hader bare det, jeg vil bare have fjernet det, "og for en pige at føle den måde om nogen del af hendes krop - især en del der er intimt - er meget foruroligende."

Tilgængeligheden til pornografi og internettet er også skyld i stigningen, da de giver piger ideen om, at deres kropsdele skal se på en bestemt måde for at være "normale".

Praktiserende læge Paquita de Zulueta fortalte BBC News, at det kun var de sidste par år, at piger er begyndt at komme til hende med bekymringer over udseendet af deres labia. "Jeg ser unge piger omkring kl. 11, 12 og 13, der tror, ​​at der er noget galt med deres vulva, at de er den forkerte form, den forkerte størrelse og virkelig udtrykker næsten afsky. Deres opfattelse er, at de indre læber skal være usynlige, næsten som en Barbie, men virkeligheden er, at der er en enorm variation. Det er meget normalt for læberne at stikke ud. "

Duxbury, MA, plastikkirurg Christine Hamori, MD, siger, at hun var overrasket over at læse denne BBC-rapport. "Efter at have lavet over 450 labiaplastier har jeg aldrig udført operation på unge piger. De få tilfælde, jeg har set og drevet på, var i deres sene teenagere og havde betydelig asymmetri," tilføjer hun. "Der har dog været en stigende tendens hos yngre patienter under 20 år, der anmoder om labiaplasti her i USA, fordi piger går gennem ungdomsår yngre og yngre, og når de udvikler sig, barberer de eller vokser og det afslører asymmetrier og fremspring af labia minoraen. Dette er normalt, men "guldstandarden", måske fra medierne, er minimal, hvis nogen, labia minora viser. "

Dr. Hamori forklarer, at proceduren er sikker, hvis den udføres af en veluddannet kirurg, så længe pigen er fuldt udviklet, hvilket typisk sker ved alder 15 eller 16. "Det gøres normalt af kosmetiske årsager, men piger rapporterer symptomer på klipning og gnidning. Mange er meget traumatiserede følelsesmæssigt af stor labia og er bange for at blive seksuelt aktive. Yngre piger (tweens) rapporterer ofte, at de bliver drillet om deres kønsorganer i skabsrummet. Dette beder dem om at udforske muligheder online, hvilket forstærker lyst til at få kirurgi til at "løse" problemet. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer