loader
bg-category
Det afgørende trin Din hudpleje Rutine mangler

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Er du så fokuseret på anti-aging, glemmer du at hydrere din hud?

Dette var helt mig for nogle år siden. Min hud trivedes i det solrige Italien. Det var blødt og glat hele tiden. Jeg behøvede ikke gøre noget for at holde det på den måde. Giv mig over det retinol, i stedet!

Ting ændrede sig under min første vinter i London. Min hud kæmpede for at klare kulden. Min sædvanlige hudpleje rutine virkede ikke. Det var for højt i anti-agere og for lavt i fugtighedsgivende midler. Det var ingen kamp for det kolde vejr i London. Om et par uger var min hud et tørt og fladt rod.

Det var da jeg indså, at jeg var nødt til at opføre mit hydratiseringsspil. Den almindelige naturlige fugtighedsfaktor + HA var bare den ting lægen bestilte:

Naturlige fugtgivende faktorer

Naturlig fugt ... WTH?

Naturlige fugtgivende faktorer (NMF). En catch-all term for alle dem stoffer der udgør din huds naturlige beskyttelsesbarriere. Ligesom urinstof, fedtsyrer, aminosyrer og hyaluronsyre.

Når din huds beskyttende barriere er beskadiget, lapper NMF hullerne op og gør det helt igen. Når det allerede er helt, styrker NMF det, så de kolde vintervinde og alle de andre fjender i din hud har en sværere tid at bryde den ned.

NMF beskytter ikke kun huden mod sine fjender. Det fælder også vand ind, så det ikke kan fordampe i tynd luft og tørre din hud ud.

Den bedste del? Din hud kender allerede NMF, så det vil ikke smide irriterende, når du anvender dem. Det er derfor, de er perfekt til alle med tørt, dehydreret og følsom hud.

Hyaluronsyre

Den almindelige udpeget hyaluronsyre, så jeg gør det samme her.

FYI, du vil ikke finde hyaluronsyre i ingredienslisten. Det hedder natriumhyaluronat der.

Ring det som du vil, hyaluronsyre er en fugtmagnet. Det tiltrækker vand fra luften ind i huden og binder det der. Det er så kraftfuldt, det kan binde op til 1000 gange sin vægt i vand!

Kan du forestille dig, hvad din hud gør med al den fugt ?! Det plummer det godt op så dine fine linjer pludselig ser mindre ud. Det gør huden blødere at røre ved. Og giver det en subtil, dug glød.

Relaterede: Hvorfor du bør tilføje hyaluronsyre til din hudpleje rutine

Lad os sætte det til test: Personlig brug og udtalelse

Før jeg opdager De Almindelige Naturlige Fugtighedsfaktorer + HA, ville jeg anvende et hylauronsyreserum både om morgenen og om natten og afslutte min hudpleje rutine med en olie.

Jeg gør det stadig. Men nu bruger jeg The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA som min daglige fugtighedscreme. Selv om teksturet virker for tykt, er det smelter ind i huden når du anvender det og føles meget behageligt. Det gør en perfekt base til makeup, også.

Hvis din hud allerede er i god stand, kan du ikke se en drastisk forbedring. Hvad denne fugtighedscreme fungerer godt, holder din hud blød og din naturlige beskyttelsesbarriere stærk - lige som naturen er beregnet til. Det sikrer, at din hud har al den hydration og beskyttelse, den har brug for, når som helst og hvor som helst.

Hvis din hud er på den tørre side, så ser du magien på arbejde. Inden for få dage kan denne fugtighedscreme afhjælpe skaden uden at irritere huden.

Hvis jeg kun kunne ændre én ting, ville jeg tilføje nogle antioxidanter til blandingen. Men denne fugtighedscreme er så billig, jeg har ikke noget imod at supplere med et separat antioxidant serum (du kan tjekke mine faves her).

Tilgængelig på: £ 4,90 ved Asos og Cult Beauty

De almindelige naturlige fugtighedsfaktorer + HA

De almindelige naturlige fugtighedsfaktorer + HA styrker din huds beskyttende barriere mod elementerne og intensiverer det, hvilket gør det blødt og glat hele vinteren lang.

beautifulwithbrains.com
  • Tekstur 8
  • Aktive ingredienser 8
  • Effektivitet 9
  • Emballage 8

PRO

  • Føler let på huden
  • Styrker din huds beskyttende barriere
  • Fugtiggør huden, så den bliver blødere og glattere
  • Gentag, irriterer ikke huden
  • Gør en god base for makeup

CON

  • Mangler antioxidanter
8,3 4,125 5 SAMLET SCORE

Køb posten

Har du prøvet The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA? Del din oplevelse i kommentarerne nedenfor.

IngredienserAqua (vand), Caprylic / Capric Triglycerid, Cetylalkohol, Propanediol, Stearylalkohol, Glycerin, Natriumhyaluronat, Arginin, Aspartinsyre, Glycin, Alanin, Serin, Valin, Isoleucin, Prolin, Threonin, Histidin, Phenylalanin, Glucose, Maltose, Fructose, Trehalose, Sodium PCA, PCA, Sodium Lactate, Urea, Allantoin, Linoleinsyre, Oliesyre, Phytosteryl Canola Glycerider, Palmitinsyre, Stearinsyre, Lecithin, Triolein, Tocopherol, Carbomer, Isoceteth-20, Polysorbat 60, Natriumchlorid, Citronsyre, trinatriumethylendiamiddisuccinat, pentylenglycol, triethanolamin, natriumhydroxid, phenoxyethanol, chlorphenesin.
Affiliate links.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer