loader
bg-category
Der er allerede en 25.000 person venteliste for dette under $ 10 Foundation

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Opdatering: Vi har lige fået ordet, at der er en snige omkring taktik, så du ikke behøver at vente for evigt på ventelisten. For at få fundamentet hurtigere end forventet, skal du bare tilmelde dig mærkeets prioritetsliste og vælge den specifikke nuance, du vil have til enten Dækningsfondet eller Serum Foundation. Der er endda en farve matchende guide til at hjælpe dig med at vælge den bedste nuance til din hudfarve.

Vi får, at der er nogle ting i livet - som en Hermes Birkin taske - der kræver at vente tålmodigt. Men et fundament, der koster omkring $ 7, ja det er bare en smule skør, hvis du spørger os.

Det almindelige - det er alt andet end-er en linje af budgetbevidste, men videnskabsmæssige hudplejeprodukter, der kombinerer skønhed og funktionalitet i et tilgængeligt format. Og med planer om at frigive et fundament, som tilfældigvis er det første sminkeprodukt i samlingen, skød dette fundament lige til kult-klassisk status takket være en venteliste, der toppede mere end 25.000 mennesker.

Du kan også lide: De 6 mest solgte stiftelser kvinder køber fra topforhandlere

Lyset i slutningen af ​​denne tunnel er meget lyst. Og kun et par miles væk (abe hint: kommer i marts). 📆🕛🎨😮❤🐒🐒🐒🐒🐒

Et indlæg delt af THE ABNORMAL BEAUTY COMPANY (@deciem) den

Tilgængelig i to formuleringer - Der er en serumversion til let-til-medium dækning og et fuldt dækningsgrundlag - mærket løfter, at du aldrig får et kigget udseende eller en tung følelse med produkterne. En særlig pigmentophængsteknologi gør det muligt for begge fundamenter at kigge og føle sig godt til huden. Ifølge mærket "De pigmenter, der anvendes i begge formater, behandles for en rig, meget mættet effekt. Disse pigmenter er suspenderet i vores proprietære spreadability system, der gør det muligt for pigmenter at se naturligt ud på huden, modstå at samle inden for fine linjer og forblive længere. "

Og som om det ikke var nok, vil der være 21 forskellige nuancer at vælge imellem, selvfølgelig med SPF 15.

Farverne har (eller diskuteret) ankommet! Alle 42 af dem! Farver er en evolverende samling af farvesammensætninger fra The Ordinary. Tilbuddet begynder med letvægts Serum Foundations og højtpigmenterede Coverage Foundations med hver formular tilgængelig i et omfattende skyggeområde på tværs af 21 nuancer. Serumfundamentet er meget lavt i viskositet og tilbyder moderat dækning, der ser naturligt ud med en meget let serumfølelse. Dækningsgrundlag indeholder højere pigmentniveauer i en ikke-olieagtig flødetekstur, men giver stadig en glat finish, der undgår det kraftige sminkeudseende, der kan gøre huden mere gammel. De pigmenter, der anvendes i begge formater, behandles for en rig, højmættet effekt. Disse pigmenter er suspenderet i vores proprietære spreadability system, der gør det muligt for pigmenter at se naturligt ud på huden, modstå at samle inden for fine linjer og forblive længere. Begge formuleringer tilbyder SPF 15-beskyttelse, der er mineralbaseret og udelukker brugen af ​​kemiske solcreme helt. Formuleringerne er og vil være de samme på alle markeder, men emballagen vil først kræve SPF 15 i Den Europæiske Union, mens reguleringsprocesser til at kræve SPF på andre markeder udføres individuelt. Serum Foundations: £ 5,70 (UK) / $ 6,70 (US / CA); Dækningsgrundlag: £ 5,90 (UK) / $ 6,90 (US / CA). (Hint 1: Det er 1. april. Hint 2: Apene er altid sent. Hint 3: Det kommer alle i midten af ​​april, fordi alle ønskede pumper i stedet for dråber og hætter 🙈) 🐒❤

Et indlæg delt af THE ABNORMAL BEAUTY COMPANY (@deciem) den

Mens fundamentet ikke vil være tilgængeligt indtil i midten af ​​april, kan du gå videre til The Ordinary's hjemmeside og tilmelde dig, så du bliver underrettet, når den lanceres. Hvis 25.000 mennesker vil have det, så skal det være noget godt!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære