loader
bg-category
Kate Hudson Credits Denne kostændring for hendes klareste hud nogensinde

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Kate Hudson er ikke kun sjov og smuk, men hun er også ærlig, som vi elsker om hende. Skuespilleren og Fabletics grundlægger for nylig åbnet op til Vogue om hendes klare hudkampe og hende

"Jeg har tre [gode] dage, og så boom, jeg har pimples dukker op. Jeg har haft svært ved at finde ud af det, "afslørede Hudson.

Du kan også lide: Her er hvad Camilla Luddington gav op for at få bedre hud

Et indlæg delt af Kate Hudson (@katehudson) den

Efter at have forsøgt forskellige breakout-midler, blev hemmeligheden til hendes klare hud ikke fundet i et stærkt hudplejeprodukt, men snarere hendes kost.

"Da jeg gik vegan sidste sommer, var min hud det bedste, det nogensinde har været-hudtone, porer, alt," sagde Hudson i interviewet. "Så gjorde jeg Paleo, og hvad var interessant om Paleo, var min hud ikke så god."

Dermatologen i New York Dendy Engelman, MD, siger, at vegan ville kræve, at nogen lægger større vægt på deres kost og forhåbentlig foretager sundere madvalg, som at klippe ud forarbejdede og kunstige sukkerarter, drikke mere vand og hælde deres grøntsagsindtag. "Dette alene kunne hjælpe med at rydde huden ved at give din krop med flere næringsstoffer og vitaminer og slippe af med nogle ingredienser, der kunne forårsage betændelse i kroppen."

"Der kan også være en direkte sammenhæng med at skære mælk, når man går vegan. Der er et stærkt link, der er etableret mellem mælke og acne, fordi mejeri aktiverer receptorer i huden, hvilket kan forværre acne. Også mælk indeholder ofte hormoner, der binder til sebaceous kirtler og kan øge talgproduktion.Så, kan vegan hjælpe nogen klippe ud noget specifikt, der forværrer deres hud. Desuden kan sundere mad valg være den samlede tage væk her til en sund hud. "

Selv om Hudson har adgang til de bedste behandlinger og produkter, er det forfriskende at vide, at hun har de samme kampe som resten af ​​os, bumser og alt.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer