loader
bg-category
Dette pulver vil erstatte din texturizer, tør shampoo og hårspray

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hver kvinde har en frisør eller makeup look, der får dem til at føle sig bedst - for mig er det løse krøller og noget bronzer. Men jeg kan ikke være den eneste, der går gennem utallige flasker hårprodukter, håber man vil endelig tilføje langvarigt volumen og liv til mine tynde og relativt lige tråde for at gøre udseendet lidt mere dramatisk og ikke så fladt. Fra at belægge mine krøller i forskellige tekstureringssprayer for at spritzere dem med de bedste hårsprayer i virksomheden, ville intet jeg forsøgte levere mærkbar krop (især ved rødderne) i mere end en halv time, og det så ud som om min go-to-stil aldrig ville være som voluminøse på mig som det var på min Pinterest feed-indtil en uventet formel helt ændrede spillet.

Jeg havde aldrig troet, at et pulver kunne levere mere volumen, tekstur og holde pulver end en spray kunne, men Oribes nye Swept Up Volume Powder Spray ($ 42) viste mig helt forkert. Den nemme at bruge, sprøjtefri sprøjtepumpe diffunderer et lys-som-luft pulver på rødderne for at skabe højde og grus uden vægt eller olie som typiske sprøjtebeholder. Faktisk absorberer pulveret overskydende olie i hovedbunden og virker som en tør shampoo, hvor du også har mest absorption. Formlen leverer alvorlig holdkraft (det er svært for mig selv at køre mine fingre gennem mit hår næste dag efter at have sovet på det!) Du kan føle dig straks og bruger tapiokastivelse, aloe vera, hydrolyseret quinoa, baobab frø og såg palmetto frugtekstrakt (rig på vitaminerne A, D, E og F) for at tilføje volumen ved kontakt, samtidig med at de styrker, hydrerer og beskytter tråde mod brud og UV-beskadigelse.

Du skal blot pege og skyde, hvor du vil tilføje krop og forbedre tekstur. Det er designet til at være fokuseret til roden for en sexet "justeret" effekt, der alvorligt varer hele dagen, men når du bruger det hele i længderne af dine tråde, tilføjer det samme grit, volumen og hold, du kun ville forvente af tre forskellige sprøjter (plus et par touch-ups) for din mest sikre stil endnu.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer