loader
bg-category
Jeg fik en brystforstørrelse-her er hvad det virkelig er

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Jeg udviklede bryster i en yngre alder end den gennemsnitlige kvinde, hvilket ikke nødvendigvis er en positiv ting, når du kun er 7 år gammel. Hurtigt frem til teenageårene, og jeg oplevede allerede volumetab i dem, jeg kunne aldrig gå uden en bh, og det var noget, der virkelig generede mig - en opskrift på en konstant tilstand af selvbevidsthed.

I gymnasiet oplevede jeg en temmelig stor vækstspurt, og min vægt begyndte at omfordele på vanskelige måder. Jeg tabte fedt i mine bryster og vandt i mine hofter (takket være genetik), og da jeg var 18, vidste jeg, at jeg ønskede at få en brystforstørrelse. Det var noget, jeg fortsatte med at debattere for mange år efter: I en sådan ung alder var jeg bange for at have ar - for ikke at nævne, operationen er dyr, og da jeg startede i min karriere, kunne jeg ikke lige spørge om uger arbejdsløshed. Men et årti senere forstyrrede det mig stadig, og jeg tænkte endelig på mig selv: "Hvad venter jeg på?"

Det var først for få år siden, at jeg lærte, at der var læger, der udførte legemsprocedurer, som ikke var bestyrelsescertificerede i plastikkirurgi. Det var chokerende, og efter at have lært det, blev filtreringen af ​​disse læger det første skridt i min forskning. Jeg endte med at bestille tre konsultationer med tre forskellige plastikkirurger. Plastikkirurgen jeg valgte var faktisk den sidste jeg mødte med. Jeg fortalte ham mine bekymringer og hvad jeg ønskede og spurgte ham, hvilken type snit og implantater han anbefalede.

Når jeg har en brystlift, blev det forklaret mig, at der er få muligheder med snit, afhængigt af mængden af ​​hud, der skal fjernes. Den første er, når snittet går rundt om areolen for at krympe det i størrelse. Den anden er, hvad de kalder et sneglindsnit, der går rundt om isolaen og lige ned i brystets bund, der danner en "lollipop". Den tredje er "ankeret", som cirkler rundt om areolaen, går lodret ned bryst og vandret under brystfoldet. Jeg blev fortalt i hver høring, at "lollipop" var det bedste valg til det, jeg ønskede, fordi det giver et naturligt, fuldt udseende, mens du bruger et mindre implantat. Desuden hjælper denne metode til at lindre spændinger langs snitlinjerne, så arene kan falme og blive mindre synlige. Vi besluttede os for Sientra implantater - min plastikkirurg foretrækker at bruge "Gummy Bear" -implantater.

Det store spørgsmål var selvfølgelig størrelse. Jeg var mellem en B og C kop, og jeg ønskede at være fuld C. Overraskende foreslog han, at jeg måske vil gå lidt større, for at passe til min bredere ramme og give et mere proportionalt udseende. Vi endte med at beslutte at gå mellem en C og en D-kop, og det endte med at se perfekt ud for min krop og ikke overhovedet stort.

Ærligt set så mine bryster sjovt de første par uger, fordi implantaterne blev placeret højt under mine brystmuskler. Min plastikkirurg forklarede, at om et par uger, når alt helbredes, ville implantaterne falde i den position, de skulle være i. Det tog omkring fem til seks uger for dem at falde på plads, men da de gjorde det, var de smukke. En ting, jeg ikke havde forventet helt? Mine venstre implantater faldt på plads meget hurtigere end den rigtige, fordi jeg har højre hånd og bruger musklerne på den side af kroppen meget mere. Når det rigtige sted faldt på plads, var det dog perfekt.

Den sværeste del af operationen var genopretningen. Jeg kunne ikke løfte mine arme i cirka tre til fire uger for at forhindre sømmen i at genåbne eller for at forhindre strækningen af ​​mine ar. Jeg begyndte at bruge en ar gel efter stingene opløst, hvilket var omkring to til tre uger efter operationen. Det var frustrerende, fordi det var farvning mit tøj, så jeg endte med at bruge det ikke så ofte som jeg skulle have. Det da jeg gjorde nogle undersøgelser og begyndte at bruge omfavne Active Scar Defense. Jeg lagde omfavnestrimlerne lige over snitområderne, og de var så store, fordi de lettet spændingen fra mine daglige bevægelser, hvilket hjalp med at forhindre mere ardannelse. De havde også silikone i båndet for at hjælpe bløde arene. Jeg behøvede ikke at bekymre mig om at huske at påføre gel eller beskadige mit tøj, og min største frygt for ikke at have operationen gjort i første omgang var ikke længere et problem. Nu, måneder efter proceduren, er mine ar alle hvide og næppe lige mærkbare.

Jeg er så glad, at jeg endelig fik denne procedure færdig. Jeg ser og føler mig bedre nu end jeg nogensinde gjorde i min tidlige 20s! At have en brystløft med implantater har fuldstændig ændret udseendet af min krop, men jeg føler mig stadig og ser naturlig ud, og for det meste vigtigere føler jeg mig som mig selv.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære