loader
bg-category
En top hudlæge deler hendes hemmelighed for at se 30 i hendes 40'ere

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

For 44-årige Louisville, KY, dermatologen Tami Buss Cassis, MD, er der en go-to behandling, som hun personligt stoler på for at holde hendes hud så ungdommelig og frisk. "Ligesom alle andre har jeg den normale aldrende hud bekymringer: fine linjer, rynker, brune pletter, større porestørrelser og sunkne øjne." Som en hudpleje ekspert har Dr. Cassis adgang til en lang række ikke-invasive muligheder for ansigtsforyngelse . For at behandle sin egen hud vælger hun mikronedling som en nem og effektiv måde at behandle de almindelige tegn på aldring på, og efterlader hende en hudflekker, der får hende til at se mere end et årti yngre end sin faktiske alder.

Før behandlingen

Ved hjælp af en lille rullelignende enhed med små nåle arbejder micronedling ved at lave små huller adskilt i et givet område af din hud. Dette skaber en kontrolleret hudskade, som din krop vil reagere på ved at sende kollagen og elastin til at helbrede hele området. "Når traumet opstår i huden, tvinger det kollagen remodeling," siger Dr. Cassis. "Der er en vis smerte forbundet med det, så vi får patienterne til at sidde med dumme creme omkring 20-30 minutter før proceduren. Men ud over det er det en meget sikker, effektiv og hurtig behandling. Proceduren tager ca. 30 minutter. Derefter er din hud meget rå, hævet og lidt blodig. Du vil have meget specifikke hudpleje instruktioner at følge efter proceduren. Sol unddragelse er et absolut must! "

Umiddelbart efter Micronedling Behandling

Kollagen og elastin heler det beskadigede område og glatter ud mindre ar, flader ud fine linjer og rynker og fremmer elastik i huden. "Jeg elsker glød det giver min hud," tilføjer Dr. Cassis. "Mine brune pletter er faldet, og under de lag af hud, der skrælles efter min behandling, kan jeg se en forbedring i mine fine linjer."

8 dages post-procedure

"Mit efterbillede blev taget otte dage efter proceduren, og jeg er meget tilfreds med resultaterne," siger Dr. Cassis. "De fleste mennesker vil have brug for en række tre behandlinger om en måned fra hinanden. Resultaterne foregår, og det afhænger virkelig af hvad du forsøger at behandle. Det er en god mulighed for acne ar, rynker og hyperpigmentering. "

Udgifterne til en mikronedlingbehandling varierer af læge, geografisk region og procedurens kompleksitet (nogle bruger radiofrekvens, blodplade-rig plasma og specielle serum). "I Kentucky koster prisen omkring $ 300 plus omkostningerne ved post-op-pleje, som er omkring $ 100," siger Dr. Cassis. "Alle vil reagere forskelligt, så sørg for at du har dette gjort i en bestyrelsescertificeret hudlæge eller plastikkirurg kontor."

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer