loader
bg-category
Kollagens skønhedsproduktpersoner kan ikke stoppe på Pinterest

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Bryllupsperioden er over os, og overraskende har folk allerede begyndt at skynde på Pinterest for skønhed og stil inspiration som forberedelse til deres store dag. Mens de sædvanlige mistænkte af Äúsimple updos og Ænatural hår er der altid store hits på den populære hjemmeside, er der også sket en dramatisk stigning i søgninger til bryllupsdag hudpleje, men ikke for de produkter, du, Tror jeg

Vi antager naturligvis, at fem minutters ansigtsmasker eller afblødende øjencremer ville være en brudens vigtigste hudplejepost til hendes bryllupsdag, men ifølge Pinterest-indsigter har der været en stor stigning i kvinder, der søger efter læbe masker (+388 YoY) på stedet i stedet.

Du kan også lide: The Beautiful Spring Hair Trend Franske Kvinder kan ikke stoppe på Pinterest

Selv om dette kan virke som en tilfældig søgning til spike, er det faktisk temmelig rettidig. Den pludselige stigning kan have stammer fra Emma Stone's Golden Globes beauty prep (hvor hun brugte en læbepaske inden man ramte det røde løber) eller endda fra den pludselige popularitet af den mørke bærleppe tendens (som også er op +71) der kræver line-free læber til farven gå glat. På nogen måde synes collagen læbe masker at være en alvorlig must-have for brude (og ikke-brude!) Denne sæson.

Heldigvis for dem, der ønsker at glatte, plumpe og hydrere deres læber før bryllupsdag, er der masser af effektive læssemaske på markedet, for at du kan prøve. Rodial Dragon's Blood Lip Mask ($ 45) er en bio-cellulose læbepaske, der indeholder hyaluronsyre til plumpe læber for et mere ungdommeligt udseende. Derudover moisturizes KNC Beauty All Natural Collagen Infused Lip Mask ($ 25) læber med en blanding af kollagen, E-vitamin og rose blomsterolie for at give læberne et konditioneret, fyldigere look. Søger efter jævnt mere muligheder? Du kan gennemse vores liste over øverste læbe masker til aldrende læber her.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer