loader
bg-category
Mariah Careys skønhedshemmeligheder er overraskende ikke som Diva-ish som du ville forvente

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Når det kommer til berømtheder, der er over toppen, tager Mariah Carey kagen. Hun bader i diamanter, arbejder i stiletter og bærer pels og kjoler uden anden grund end fordi hun bare vil. Så det kommer ikke som nogen overraskelse, at Mimi (kælenavnet hun gav sig for nogle år siden) ringede i hendes 47th fødselsdags- eller "jubilæum", som hun kan lide at henvise til fødselsdage - for nogle dage siden med nogle retter på hendes bedst bevarede skønhedshemmeligheder. I perfekt Mariah-mode videregiver hun til Vogue på hvad der holder hende så godt ud.

Gode ​​lysforhold mere end du måske tænkerVarme lys på scener og sætter bleg i forhold til den brugerdefinerede belysning, Carey havde oprettet i sin lejlighed i New York, fyldt med forsænket belysning, lysekroner og lys. Hun siger, at hovedlys er misbrugt, og hun kan ikke lide hårdt lys, og beder ofte i hendes tour ryttere en lampe eller et klip, så hun ikke behøver at blive udsat for uflatterende lys.

Et indlæg delt af Mariah Carey (@mariahcarey) den

Curl QueenMed et hoved af naturligt krøllet hår, tilbage på dagen, stirrede Carey håret helt naturligt næsten hele tiden. Men hun siger, at hendes 90'ers krøller gjorde det svært at være en sanger og at hun ofte blev sjovt af. Hendes hår kan være blondt og perfekt coiffed i dag, men da havde hun ikke virkelig balsam eller vidste hun også at kæmpe gennem håret. I dag, når hun skal gøre håret fra bunden, siger hun at hun holder det naturligt.

Et indlæg delt af Mariah Carey (@mariahcarey) den

Mindre er mere med makeupEn makeup-genstand, som Carey hader: mascara. Faktisk kan hun ikke lide det så meget, at hun siger, at hun aldrig bærer den, og når en makeup-kunstner forsøger at lægge det på hende, kaster hun en pasform. Men når det kommer til falske vipper, er det en helt anden historie. Og få det her: Hun siger, at hvis du har meget makeup, har du meget sminke at tage af, så hun forsøger at bruge så lidt makeup som muligt, så hun ikke skal dampe hendes ansigt for at få det hele af.

Et indlæg delt af Mariah Carey (@mariahcarey) den

Carbs er et nej-nrNøglen til at holde hendes krop ser godt ud, når hun nærmer sig 50, er at spise norsk laks og kapers - det er det. Hun siger, at hun forsøger at spise protein og aldrig salat før et fotografering, fordi det blæser hende. Med hensyn til motion-hun klatrede engang berømt på en stairmaster på tv i en mini-kjole og stilethæl-hun holder det til timelange vandreture og 45 minutters svømning et par gange om ugen.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære