loader
bg-category
Søndag Random Ramblings, vol. 75

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

God søndag alle sammen

velkommen til denne uges tilfældige ramblings. Nu sker det:

Issa London

London-baserede etiket Issa er et af mine foretrukne designer mærker. Deres tøj er sjove og moderne, men klassiske og tidløse på samme tid. Grundlagt af den brasilianske fødte designer Daniella Helayel, betaler mærket hyldest til det smukke land ved at bruge dristige farver og sjove mønstre i deres design. Af disse grunde har mange mennesker sammenlignet Issa med DVF, og jeg er enig. Begge designere har et godt øje til mønstre, farver og ved, hvilke stilarter flatter en kvindes krop. Daniella har for nylig forladt Issa, der dog gjorde mig lidt trist, men også nysgerrig efter at se, hvordan mærket udvikler sig i fremtiden. Kan du lide Issa?

Hvad jeg læser nu

Af menneskelig bondage af W. Somerset Maugham. Bogen fortæller historien om Philip Carey og hans søgen efter frihed. Philip, som er født med en fodfod, er forældet i en ung alder og opvokset af sin onkel, en præst og hans kone. Han føler sig kvalt hjemme og længes efter eventyr, besluttede han at se verden. Efter lidt tid i Tyskland bosætter han sig i Paris, hvor han forsøger at gøre det som en kunstner. Når det fejler, går han tilbage til London og begynder at studere medicin. Her møder han det forbløffende og egoistiske Mildred, og den seksuelle forfærdelse, han føler for hende, vil ændre sit liv. Bogen er ret lang (den har mere end 1000 sider), og jeg fandt det svært at afslutte simpelthen fordi det er meget svært at lide Philip. Han er ikke en dårlig person; han vokser bare op og laver mange fejl undervejs. Det handler her om denne bog. Det er en ældgammel fortælling, og dens overordnede besked synes at være, at livet ikke har mening, og at vi skal leve i nutiden. Trods sine mangler tror jeg, det er en fornøjelig bog, som alle skal læse.

Links

The Beauty Brains advarer dig om ikke at falde til fejlfri logik når det kommer til skønhedslære.

Future Derm afslører 3 ligger den naturlige produktindustri fodrer dig.

Mine kvinder ting deler en hurtig, nem og effektiv teknik til at anvende flydende fundament.

Viva Kvinde deler 10 ting at vide om vitamin c

Beaut.ie forklarer, hvordan man bruger lysreflekterende skjulere.

Søndag Undersøgelse, Vol.154

1. Tre sommer essentials? Solcreme, solbriller og læbepomade med SPF.

2. Hvordan forhindrer du øjenskyggefald? Jeg bruger en stickier base, som Fyrinnae Pixie Epoxy, og klapper farven på i stedet for at feje den.

3. Et smykke du aldrig tager af? En simpel hvidguld ring min kæreste gav mig til vores første jubilæum.

4. Baseball eller basketball? Hverken, men hvis jeg virkelig skulle vælge, ville jeg gå med basketball, fordi jeg finder det sjovere at spille.

5. Hvordan har du det med appelsin læbestift? Jeg synes det er perfekt til sommer.

Det er din tur nu! 1. Tre sommer essentials? 2. Hvordan forhindrer du øjenskyggefald? 3. Et smykke du aldrig tager af? 4. Baseball eller basketball? 5. Hvordan har du det med appelsin læbestift?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer