loader
bg-category
Produktanmeldelse: Bomb Cosmetics Vintage Rosehip Bath Blaster

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Vintage Rosehip Bath Blaster Mærke: Bomb Kosmetik Størrelse: 160g Pris: £2.29

Fra Bomb Cosmetics hjemmeside: En pragtfuld, sensuel og naturlig duft af yesteryear hilser din næse med rene æteriske olier af Patchouli og Geranium, der blødgør din hud blødt. Klassisk og smuk, denne bløde duftfanger fanger aldehyd, jasmin, iris og krydderier ved åbningen. Det rige hjerte blander fed med gule, lilje og fersken. Den komplekse muskuløsning fanger sandal, rav og vanille.

Hvad jeg kunne lide: - som det fizzes væk, det bliver vandet grønt mens kronblade blomster flyder på dens overflade - Sansuel og romantisk blomstret duft, linger flere timer på huden - Det er enormt, så du kan få flere anvendelser ud af det

Hvad jeg ikke kunne lide: - ikke fugtgivende - efterlader en hvid rest i badekarret

Bad bomber gør ofte løfter, de ikke kan holde. De hævder at frigive æteriske olier, der gør huden betinget og lader det blødt, men der er ikke noget, der virkelig er fugtgivende i dem. Hvad bad bombe gør er bare at ændre farven på vandet og frigive energiserende dufte, der forbedrer dit bad og give en afslappende og forkælelse oplevelse. Vintage Rosehip Bath Blaster gør dette usædvanligt godt.

Denne bad bombe er simpelthen en glæde at bruge. Mint grøn i farve, den har en sød pink rose på toppen. Jeg havde ikke hjertet til at skære det i to, så jeg brugte det hele på én gang, men størrelsen er enorm, hvilket betyder at du potentielt kan skære den i to eller tre dele for at gøre det længere. Derefter hæld det i vandet og se, da det fizzes væk (det er Sodium Bicarbonate reagerer med Citronsyre, der får bad bomben til at bryde fra hinanden og frigive duften og olier i vandet).

På grund af sin størrelse tog badebomben lang tid til at fuldstændig fizzes væk, idet kun blomsterklader flyder på vandets overflade, som små nymfer. Vandet havde vendt en smuk og krystallinsk skygge af grønt, og luften var fyldt med den sensuelle og romantiske duft af blomster - jasmin, lilje og iris - bestrøget med hints af fed og gulbrun. Jeg følte at jeg badede i en afsondret sø midt i en fortryllet skov. Det eneste der manglede var lyden af ​​violiner, og så kunne jeg næsten lade som om jeg var en prinsesse i en Disney-film.

Men desværre har alle eventyr en skurk. Denne badebombe gav mig et af de mest behagelige bade, jeg nogensinde har taget, og duften længe på huden i nogle timer, men desværre forlod den også en hvid rest i mit badekar. Det var ikke svært at rengøre, men heller ikke meget sjovt. Alligevel er det en lille pris at betale for en så behagelig oplevelse.

Ingredienser: Natriumbicarbonat, Citronsyre, Saccharose, Parfum (Fragrance), Aqua (Vand), Zea Mays (Corn) Stivelse, Kartoffelstivelse (Modificeret), Pogostemon Cablin (Patchouli) Olie, Pelargonium Graveolens Blomstolie, Hydrogeneret Vegetabilsk Olie, Lecithin, Benzyl Salicylat, Alpha-isomethylionon, Coumarin, Citronellol, Cl 19140 (Yellow 5), Cl 42090 (Blue 1), Cl 14720, Cl 16255, Cl 16035 (Red 40).

Tilgængelig på: bombcosmetics.co.uk

Resumé Bomb Kosmetik Vintage Rosehip Bath Blaster er en stor og romantisk bad bombe, der gør vandet grønt og fylder luften med en sensuel blomstret duft, da det fizzes væk. De lyserøde rosenblade opløses ikke, men flyder på overfladen af ​​vandet. Det er dog ikke betinget af hud og efterlader en hvid rest på badekarret.

Rating: 4/5

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer