loader
bg-category
Ny samling: Essensbillet til Paradis sommer 2018

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Sidste opkald for alle passagerer med billet til paradis! Med sin trendudgave "billet til paradis" sender essensen alle solgudinder til smukke strande, tropiske klimaer og idylliske øer, hvor sjov og afslapning er i perfekt harmoni i juni og juli 2013. Lyse farver som guld, orange, fuchsia, lilla, turkis og azurblå spredes en følelse af ren sommer, mens lyse gelignende teksturer giver dit ansigt en frisk glød uden at føle sig tung på din hud - lige for de høje temperaturer på stranden eller når du er ude og om! Så lad os gå til paradis!

BILLET TIL PARADISE EYESHADOW Den lidt kølige, gellignende tekstur er ideel til varme dage på stranden, da den sagte hviler på låget uden at sætte sig i krøllet. Anvend flere lag for at intensivere farven. Fås i 01 Dyk med mig til øen, 02 Deep Sea Baby og 03 Tropical Heat.

TICKET TIL PARADISE SHIMMER POWDER Det fremkalder smukke gyldne shimmer højdepunkter på dit ansigt og hals. Og 3D-designet med hibiscusblomstrer og palme blade gør det til et rigtigt blikfang! Fås i 01 tropisk varme.

BILLET TIL PARADISE LIPGLOSS Disse glans giver et strejf af farve og har en lysglans. Tilgængelig i 01 Sun Said Red, 02 My Treasure Island og 03 Dive med mig til øen.

BILLET TIL PARADISE LIP LINER Den lyse, glatte tekstur er super let at anvende og er en perfekt match for lipglosses. Fås i 01 Sun Said Red og 02 My Treasure Island.

BILLET TIL PARADISE NAIL POLISH Disse langvarige neglelak har en halvgennemsigtig gellignende tekstur til at skabe et køligt, blankt vådt udseende. Tilgængelig i 01 Dyk med mig til øen, 02 Tropical Heat, 03 Sun Said Red og 04 My Treasure Island.

BILLET TIL PARADISE HÅRMASKARA Hårmascaraen i lilla og turkis sætter sommerfarveaccenter i dit hår og er så sjovt. Tekstur er super let at anvende, og alt du skal gøre er at vaske dit hår for at fjerne det. Fås i 01 Rumble i Jungle og 02 Dive med mig til øen.

Samlingen vil ramme butikker næste måned. Hvad synes du om det?

Kilde

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer