loader
bg-category
Søndag Random Ramblings, vol. 74

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hej og glad søndag!

Her er ugens tilfældige ramblings:

Børsteholdere

Jeg tror, ​​at en pige aldrig kan have for mange børster. Det er vigtigt at have sikkerhedskopier, så når dine børster er beskidte eller tørre efter vask, har du stadig nogle rester, du kan bruge til at anvende din makeup med. Gør din makeup med dine fingre eller de forfærdelige mini børster, der kommer med øjne og ansigt produkter, giver bare ikke dig de samme fejlfri resultater.

Jeg huser mine børster i to børsteholdere. Den hvide er en beholder, jeg har haft siden jeg var barn. Jeg kan ikke huske hvad den oprindeligt indeholdt, men nu er det perfekt at holde alle de børster, jeg ofte bruger (og det har jeg siden vasket, ahem). Den sorte var i stedet en del af et Mememe-gavesæt og var indeholdt i en rødme, en glans og neglelak. Den er lavet af pap, er robust og meget smuk. Jeg kunne ikke bringe mig selv til at smide den væk, så nu bruger jeg den til at holde de børster, der er gamle eller bare lidt brugt.

Hvordan gemmer du din makeup børster?

Hvad jeg læser nu

Brida af Paulo Coehlo. En af mine venner er en stor fan af Paulo Coehlo, og efter at have hørt sin rave om hans bøger i årevis besluttede jeg endelig at give en en tur. Men jeg tror jeg valgte den forkerte, fordi jeg hadede det. For at være ærlig er jeg ikke engang sikker på, at jeg forstod det. Brida er en ung pige på sin søgen efter viden. Hun beder om hjælp til en lokal skovlevende Magus, som er en lærer af solens tradition og til en middelaldrende kvinde kaldet Wicca, en lærer af Månedens Tradition. Jeg er ikke sikker på, hvad disse traditioner er (bogen forklarer det ikke), men tilsyneladende lærer Magus hende at overvinde sin frygt ved at lade hende ligge alene på en sten midt i skoven om natten, mens Wicca lærer hende at danse til verdensmusikken, hvad det end betyder. Brida gør alt dette for at omfavne sin gave og blive en heks, men også for at finde sin soulmate. Der er dog ikke rigtig meget historie her. Det er mere af en refleksion på åndelige, wicca og nye tidsalder. Hvis det er dine ting, kan du nyde det. Jeg har lige fundet det forvirrende.

Links

Beaut.ie afslører hendes top 5 eye makeup børster.

Den Triple Helixian forklarer hvordan advokater og forkæmper for solbriller bruger videnskab til at narre dig.

15 minutters skønhed deler 12 fælles solcreme fejl.

Mens du er der, tjek dette indlæg om hendes foretrukne vandtætte makeupprodukter.

Den Ikke Blonde deler nogle nyttige tips om, hvordan man handler til vintage parfume.

Sunday Survey, Vol.153

1. Nuværende besættelse? Musicals. Jeg har altid ønsket dem, men i disse dage lytter jeg til musikalske soundtracks non-stop. lol

2. Hvad er din yndlings MAC-samling hele tiden? C-Shock. Farverne var så sjove og lyse. Jeg elskede også Barbie Loves MAC. Hvorfor kan ikke MAC gøre noget, der er sjovt igen i stedet for at kede os med 30 kedelige og dupable samlinger om året ?!

3. Dit foretrukne nederdel? En knælængde sort blonder blyantskørt.

4. Tartan eller rutet? Tartan! Jeg elsker alle ting tartan.

5. Hvad synes du om neon hæle? Jeg synes, de er sjove til sommer.

Det er din tur nu! 1. Nuværende besættelse? 2. Hvad er din yndlings MAC-samling hele tiden? 3. Dit foretrukne nederdel? 4. Tartan eller rutet? 5. Hvad synes du om neon hæle?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer