loader
bg-category
Online butik anmeldelse: Etat Libre D'Orange

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Internet side: http://www.etatlibredorange.com/

Parfume behøver ikke nødvendigvis at være en dyr hobby. Disse dage tilbyder mange mærker, især i niche-sektoren, parfumeprøver til overkommelige priser i håb om, at du vil forelske sig i en eller to nok til at sprænge på flasken i fuld størrelse. For parfume elskere er det en måde at prøve masser af forskellige dufte, der appellerer til dem uden at bryde banken og uden haste. På denne måde kan du tage dig tid til at finde ud af, hvordan en duft virker på dig, og om man får en flaske, er det virkelig det værd.

Men at købe prøver fra mange forskellige steder kan være forvirrende. Du vil have brug for et brugernavn og en adgangskode for hver af dem (ved hjælp af den samme er en stor nej-nej), og hvem kan huske dem alle? Derfor er jeg altid glad, når jeg finder en hjemmeside, som Etat Libre D'Orange, som giver dig mulighed for tjek som gæst. Det betyder at du kan købe hvad du vil uden at skulle oprette en konto. Du skal blot tilføje dine yndlingsgenstande til vognen, klikke på "check ud som gæst" og så bliver du bedt om at udfylde en formular med dine forsendelses- og faktureringsoplysninger. Så betaler og du er færdig.

Oplysningerne er ikke gemt, og der er ikke noget du skal huske. Selvfølgelig, hvis du køber regelmæssigt fra en hjemmeside, vil det være meget at skabe en konto, hvis du opretter en konto. Al din info vil allerede være der. Men for den afslappede shopper er det meget bekvemt at tjekke som gæst. Som det er betaler med paypal. Jeg hader virkelig det, når online-butikker ikke giver dig den mulighed og tvinger dig til at bruge et kreditkort i stedet. Jeg finder det så meget lettere og mindre bekymrende at gøre alle mine online shopping med paypal.

Enkelt parfume prøver er kun € 3,00 hver, mens for de interesserede i at prøve hele linjen, er der Coffret Discovery. Den indeholder 27 prøver og koster € 49,00! P & P i stedet er € 5,50, hvilket ikke er så billigt, men ikke for dyrt heller. Varemærket hævder at sende ordre inden for 24 timer, men kort efter at jeg havde foretaget min ordre, fik jeg en email, der sagde, at en af ​​prøverne var udsolgt, så de kunne kun sende den den følgende uge. Jeg havde ikke noget imod det her og troede, det var meget rart at lade mig vide. Så mange mærker tager bare deres tid uden at fortælle dig noget om tilstanden af ​​din ordre!

Prøverne var behørigt anbragt, omhyggeligt pakket, i en kuvert gennem mailen om fem dage efter fragt. Men da jeg tog de fire hætteglas ud af konvolutten, indså jeg, at der var en fejltagelse. Jeg blev sendt to prøver af samme duft! Så jeg mailede Etat Libre D'Orange og de sagde, at de ville sende mig den manglende prøve straks uden ekstra gebyr. De ønskede ikke engang den ekstra prøve, de sendte mig ved en fejltagelse tilbage. Et par dage senere var en prøve af Rien i mine hænder, og jeg blev forelsket i det.

Alt i alt er jeg virkelig tilfreds med min erfaring med Etat Libre D'Orange online butik. At foretage et køb er meget let, og selv om ikke alt gik glat, kundeservice er meget hurtig til at besvare e-mails og løse eventuelle problemer at du måtte have. Jeg har dog stadig et problem. Hvilke dufte skal jeg bestille næste gang? Med 27 tilgængelige, er det kun svært at vælge en flok af dem!

Resumé At købe et Etat Libre D'Orange online-butik er meget nemt. Du er ikke forpligtet til at oprette en konto (medmindre du vil) og kan betale med paypal, varer leveres hurtigt, og hvis der er nogen problemer, hjælper deres kundeservice dig hurtigt med at løse dem.

Rating: 4.5 / 5

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer