loader
bg-category
Produktanmeldelse: Pantene Pro-V Classic Care 2 I 1 Shampoo + Conditioner

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Pro-V Classic Care 2 I 1 Shampoo + Conditioner Mærke: Pantene Størrelse: 250ml Pris: €4,90

Fra Pantene's hjemmeside: Sundt udseende og håndterbart hår fra rod til tip. Classic Care-samlingen: - Bringer ud skinne til sundt hår - Efterlader håret fugtigt og utroligt rent.

Hvad jeg kunne lide: - god sammenhæng, hverken for løbende eller for tykk skum fint - renser håret godt - behagelig duft

Hvad jeg ikke kunne lide: - indeholder natrium Lauryl sulfat, som er meget irriterende - giver ikke meget konditionering - dagen efter vask var håret tørt og svært at klare - skinne varer ikke længe

Ved du, hvordan folk altid klager over Pantene-produkter, er dårlige for hår? Nå, det er ikke rigtig sandt. De fleste af deres produkter er helt fine og gør deres job effektivt og sikkert. Men deres Classic Care 2 i 1 Shampoo + Conditioner er en undtagelse. Jeg er ikke en stor fan af 2 i 1 shampoo generelt, fordi de heller ikke renser håret godt eller ikke gør det nok nok, men min søster sværger ved dette produkt, så jeg troede jeg ville prøve det og se om der var noget specielt ved det.

Der er ikke. Hvis du går ind i kosmetiske ingredienser, skal du bare se på formlen for at indse, hvor hårdt og irriterende det er. Men før jeg forklarer hvorfor, skal du huske på, at formuleringen af ​​hårplejeprodukter kan variere lidt fra land til land, så de ingredienser, jeg er ved at nævne, muligvis ikke er til stede i samme shampoo, der sælges i din hals i skoven. Det er noget, du måske vil gerne tjekke, hvis du er interesseret i at prøve det.

Indeholder hårde overfladeaktive stoffer Pantene Pro-V Classic Care 2 i 1 Shampoo + Conditioner renser håret meget godt. Selv for godt. Det skyldes, at det indeholder det hårde overfladeaktive natrium Lauryl Sulfat. Jeg var virkelig overrasket over at se denne ingrediens inkluderet i formlen. De fleste mærker er stoppet med at bruge det på grund af hvor irriterende det er. Det er så irriterende, at når forskere vil kontrollere, hvor meget irritation et stof kan forårsage, sammenligner de det med det! Som dr Leslie Baumann har skrevet i sin bog Cosmetic Dermatology SLS "strimler de naturlige lipider fra huden, forstyrrer barrieren og gør den mere modtagelig for yderlige irritanter".

Mens SLS muligvis ikke gør meget skade, når det bruges sparsomt, kan hyppig anvendelse forårsage, især hos personer med tør hud og / eller hår, tørhed, peeling og irritation. Hvorfor bruges den da? På grund af dets evne til at fjerne olie, snavs og produktopbygning fra hår samt dets evne til at producere skum. Alligevel er der ingen undskyldning for at bruge SLS, når der er andre overfladeaktive stoffer, såsom natrium Laureth Sulfate (som også er inkluderet i formlen), der gør det samme arbejde lige så godt uden at forårsage bivirkninger. Påstande om, at SLS og SLES er toksiske og kræftfremkaldende, er imidlertid ubegrundede.

Indeholder hårde konserveringsmidler Valget af konserveringsmidler var også en dårlig. Produktet anvender methylchloroisothiazolinon og methylisothiazolinon, som, når de kombineres sammen, beskytter mod bakterier og svampe. Men de er også ret hårde og kan forårsage irritationer og allergier. På grund af dette er koncentrationen, der kan anvendes i skyllemiddelprodukter, meget lav, men stadig vil folk med følsom hud gøre det godt at holde sig væk fra dem, bare i tilfælde.

Dimethicon bruges til at betingelse hår Dens konditioneringsegenskaber er i stedet skyldes Dimethicone. Dimethicone er en silikone, der belægter hår, hvilket reducerer vandtab og gør håret glat, mindre tilbøjeligt til frizz og let at klare. Ifølge håndbogen om kosmetisk videnskab og teknologi reducerer den kæmningskraften med 20.000 mere end overfladeaktivt middel Distearyldimoniumchlorid! Desuden gør Dimethicone også håret skinnende. Og mens det er rigtigt, at Dimethicone kan bygge op på hår, vil tensider nemt fjerne det, når du vasker dit hår.

Min personlige erfaring Hvis du er læst så langt, har du sikkert fundet ud af, at denne shampoo + balsam ikke gjorde meget for mit hår. Hvid i farve, den har en god konsistens, der ikke er for løbende eller for tyk og skummer meget. Mens shampooet rensede mit hår meget godt, gav det ikke meget konditionering og den næste dag følte mit hår helt tørt og var svært at klare. Med hensyn til skinnet gav det lidt og det forsvandt hurtigt.

Og selvom jeg ikke oplevede nogen irritation, er det nok, fordi jeg kun bruger en gang om ugen i denne shampoo, og ikke kun fordi det ikke virker godt. Mine hænder er ofte tørre, og jeg er bekymret for, at hvis jeg brugte dette produkt regelmæssigt, ville de blive værre og måske endda revne eller bløde. Den sæbeformede duft er i stedet meget behagelig og varer mere end en dag på håret. Dette er dog ikke nok til at gøre op for alle manglerne ved dette produkt.

Ingredienser: Aqua, Sodium Laureth Sulfat, Natrium Lauryl Sulfat, Glycol Distearat, Cocamidopropyl Betaine, Natrium Citrat, Cocamide MEA, Natrium Xylensulfonat, Dimethicone, Parfum, Citronsyre, Natriumbenzoat, Natriumchlorid, Glycerin, Tetranatrium EDTA, Polyquaternium-76, Linalool, Hexyl Kanel, panthenol, panthenylethylether, natriumoxid, magnesiumnitrat, methylchloroisothiazolinon, magnesiumchlorid, methylisothiazolinon.

Tilgængelig på: Apoteker og supermarkeder.

Resumé Pantene Pro-V Classic Care 2 i 1 Shampoo + Conditioner indeholder hårde overfladeaktive midler, som renser håret godt, men kan forårsage irritation, hvis de anvendes regelmæssigt. Dens konditioneringsegenskaber er fattige, og selvom det er skinnende, blødt og håndterbart, er det igen tørt og tilbøjelig til at flyve. Det lugter dog dejligt.

Rating: 2.5 / 5

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer