loader
bg-category
YouBeauty Spørgsmål & Svar: Rozonda "Chilli" Thomas Fra TLC

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Det er kun få minutter efter kl. om morgenen lørdag den 15. november i Atlanta, Georgia og Rozonda "Chilli" Thomas er vågen. Over telefonen handler vi vores "gode morgener", og jeg minder hende om, at i dag er det 20-årsdagen for TLC'sCrazySexyCool, et af de vigtigste album i popkultur. Trioen lavede historie med den udgivelse som den første pigegruppe til at gå diamant med over 10 millioner salg. Hun tager det ind og bemærker "tiden flyver forbi, når du er voksen.

"Jeg har haft fornøjelsen af ​​at interviewe Chili mere end én gang, senest i person på Wrap Party for TLC's VH1 biopic," CrazySexyCool: The TLC Story. "Jeg var virkelig imponeret over, hvordan Chilli bar på hendes 42 år. Det var svært at tro, at kvinden, hvis videoer jeg spillede uophørligt, voksede op i 40'erne: Hun syntes som om hun havde drukket rigelige mængder Helligvand fra ungdomsbrønden. Upretensiv og med en behagelig ånd, chattede vi som gamle veninder den nat. Ved lyden af ​​sin egen musik ville Chilli rejse sig og danse som en teenager - ikke gå glip af en enkelt beat.When vi chattede i sidste måned for at fejre 20-årsdagen for CrazySexyCoolChilli diskuterede, hvordan kvinderne i TLC holdt sig tilpas under deres blomstrende tid, afslørede hendes skønhedsregimer og hvorfor på 43, giver hun ikke op med at have en baby:

YouBeauty: Tillykke med 20 års jubilæum af CrazySexyCool! Du havde alle de mest fantastiske musikvideoer da. Lad os tale om æstetikken i 1994 "Creep" videoen. Hvis idé var det at sport de trend-setting silke pyjamas?

Chilli: Direktøren Matthew Rolston, det var hans idé. Han er fantastisk, jeg husker vi skød to videoer til "Creep" og [den første] var ikke god, det viste ingen vækst for os [som kvinder]. Vi var sammen med L.A. Reid (grundlæggeren af ​​LaFace Records) og "Whatta Man" musikvideo af Salt-N-Pepa med En Vogue. Videoen var så døv og smuk, og vi var som, Den, der skød denne video, [vi ville have, at de skulle gøre vores]!

Lad os tale om din underskrift frisurer. Tionne "T-Boz" Watkins havde sideburns mens du og Lisa "Left Eye" Lopes var mere naturlige.

Da vi først kom ud, var mit hår altid i det krøllede bølgede udseende, som var mit naturlige hår og så ville jeg bære det lige, for det meste under vores første album. Indtil jeg indså, at jeg brugte for meget varme til at få det lige, så jeg lige begyndte at bære den som den naturlige var - krøllet. Af de tre af os var jeg den sikre, når det kom til frisurer. Jeg har en slags slid i samme stil. det er bare mig, jeg ændrer ikke så meget. Men T-Boz ville hun spille mere med forskellige stilarter og venstre øje også, men Left Eyes underskrift frisyre var altid med bang fordi hun troede, hun havde en stor pande (griner) da da hun blev ældre, brød hun sig ikke og bar håret. T-Boz havde altid sine sideburns. Den frisure er en, som vores frisør Marie Davis-Brown hjalp hende til at opnå.

Du var så fit igen da (og stadig er)! Hvad var dine træningsplaner?

Nå danser vi som drenge. Vi danser ikke som piger, og vi går rigtigt hårdt. Så vores træning var virkelig repetition, fordi vi danse så meget og vores danser, de ser let ud, men de er ikke rigtige let. Vi sveder (griner), som er en form for udarbejdelse. Sådan forblev vi i form.

Hvad er din træning regime som nu?

Jeg arbejder ikke ud for at se på en bestemt måde. For det meste vil jeg bare være sund og holde mine knogler bevæger sig, for når du stopper stopper alt, og så virker det ikke så godt, fordi du ikke bliver aktiv. Jeg vil bare forblive aktiv, fordi jeg vil være så sund som jeg kan være.

Er du vegan eller vegetar?

Nej, men jeg spiser vegetarisk mad, og jeg spiser ikke svinekød eller en masse slik.

Laver du mad? Hvad er dit yndlingsmæssige sunde måltid?

Ja, men jeg laver ikke noget, jeg bager alt! Det er en livsstil for mig. Jeg er adskilt fra Beachbody-familien, som er et firma, der har P90X, Sindssyge, 21-dages Fix-programmet, der lige for nylig kom ud og Brazil Butt Lift-træningen, det er det jeg netop gjorde en infomercial for, fordi jeg elsker den træning (Ler).Beachbody har også denne shake kaldet Shakeology. Det er et måltid erstatning [og] det er så utroligt godt for dig: En scoop svarer til alle grøntsager, frugter og proteiner, du har brug for hele dagen. Det er alt.

Hvordan håndterer du stress?

Stress er gift, jeg er ikke typen til træning for at lindre stress; det er ikke en stor stress-reliever for mig, men jeg træner ud, fordi jeg skal. Det forstår jeg ikke længere. Jeg mener, jeg kan blive stresset ud, men det varer ikke så længe som det ville tilbage i dag. [Stress] kunne være noget, jeg ikke har kontrol over - hvis jeg ikke forstår noget, beder jeg mere og beder Gud om klarhed, og hvis det noget jeg kan gøre noget ved, indser jeg, at jeg skal arbejde hårdere eller være mere aggressiv, kan der gøres noget. Jeg tillader ikke stress at bære mig ud.

Hvad er dit yndlings-go-to-skønhedsprodukt?

Olier! En masse olier. Der er forskellige små concoctions, som du kan gøre. Du kan blande kokosolie med sesamolie.Med kokosolie kan du gøre en behandling, læg den på din hovedbund, over hele dit hår, lad det sidde der i timevis. Sesamolie er rigtig god til mange ting; den har mange helbredende midler i den. Castorolie er også meget god til at fremme hårvækst også. Der er mange forskellige olier, der er gode til at hjælpe hovedbunden til at blive sundere. [Porerne i din] hovedbunden kan blive overbelastet, så prøv at holde det sundt. Også du skal fordøje sunde fødevarer, som vil hjælpe med sundt hår.

Uraffineret, koldpresset kokosolie er god for alt. Du kan spise det, lave mad med det og lægge det på din hud. Jeg får ikke bumser, men en gang imellem får jeg noget. Når jeg har vasket mit ansigt og eksfolieret om natten, bruger jeg produkter fra Derm Exclusive - de har meget gode eksfolierende glykoliske puder, du vil eksfoliere, du vil altid have det døde lag for at komme ud derfra. Bagefter skal du anvende kokosolie på dit ansigt og gå i seng. Lad din krop tage den i. Det er en af ​​de få olier, der ikke tilstopper dine porer - din krop vil drikke den op. Coconutolie er min go-to produkt til hår og Derm Exclusive er adskilt fra min ansigtsbehandling og også en multivitamin. Jeg tager for tiden Mane Choice for sundt hår. Jeg kan rigtig godt lide det.

De fleste gange synes det aldrig som om du har meget makeup.

Når jeg ikke arbejder, bruger jeg ikke nogen grundpulver overhovedet, ingen base. Hvis du tager hånd om din hud og krop, vil din hud blive jævn, og derfor behøver du ikke alt det. Når jeg går ud, sætter jeg bare på rødme. Jeg elsker min grønne eyeliner, som er min favorit (Ler). Jeg har forskellige nuancer. Jeg har forskellige nuancer af grønt, og jeg gør læbestifter og lipglosses, og det er det. Jeg kan lide MAC Cosmetics til mine rødme og læbestifter. Jeg går til dem før nogen andre.

Jeg har været så velsignet for at finde tre kvinder, der kan gøre min makeup, kun tre. Og så var der en fyr, som jeg var rigtig glad for, hans navn var Paul Starr, og han lavede min makeup til "Creep" videoen. Desværre gik han væk for nogle år siden, men han forstod virkelig mit ansigt. Dette er sagen, alles ansigtstræk er anderledes, jeg er mere oliven og kan være rød, og de undertoner er alvorlige, så hvis du ikke forstår blanding , det vil ikke fungere. Mindre er mere, hvis du lægger for meget på mig, vil det ikke se godt ud.Du har udtrykt det seneste, at du vil have en anden baby. Ved 43 lader du den biologiske urlyd komme til dig?

Nej, da jeg var i min 30'erne gjorde jeg det. Jeg var som 'Oh my gosh, mit ur tikker', men mine Big Mommas kloge ord ville stikke ud i mit hoved: "Bliv ved med at leve." Og som du fortsætter med at leve, indser du, du kan ikke sige dem slags ting. Så længe du er sund og tager dig af dig selv [du er god]. Jeg mener, at jeg stadig har normale normale perioder eller som jeg kalder dem 'slutningen af ​​sætningerne.' (griner)Jeg ægløsning hver måned Jeg kan mærke det. Jeg er god! Det er en velsignelse. Jeg er helt åben. Halle Berry [som blev gravid på 46] er min helt. Min kusine er i hendes tidlige 40s og havde lige sin første baby.

Hvor vigtigt er det for dig at finde en partner, der er sundhedsbevidst?

Meget vigtigt! Jeg kommer ikke til at være sammen med nogen, der går rundt med en tarm. Han skal være meget sundhedsbevidst, han kan ikke være en ryger, det er en dealbreaker. Jeg ville elske det, hvis jeg kunne møde en fyr, der ikke drikker heller - jeg ville springe for glæde.Alle ovennævnte produkter kan findes på Chili's hjemmeside, FitChilli.com.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer