loader
bg-category
Denne New Self-Tanning Balm smelter On-Contact for at gøre streaking en ting fra fortiden

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Når man tænker på kokosolie, er det sikkert at påtage sig opgaverne om at fjerne makeup, børste tænder, fugtgivende og endda madlavning, måske kommer til at tænke på, men en arena af skønhed og velvære, at det ikke har rørt olie - indtil nu - er det for selvdanning. Men kom maj, alt hvad du troede, du vidste om stribede, ildelugtende og orange selvforstærkende formler, er ved at ændre sig med indførelsen af James Læs Kokosmeltning Tanning Balm ($ 35), en formel der tæller fordelene ved 100 procent organisk kokosnøddeolie og en smuk, lige fra øen glød, er masterminds bag mærket kendt for at levere via out-of-the-box formler.

Fans af den elegante guld-hvide linie ved, at de ukonventionelle formler ikke kun er talrige - disse spænder overalt fra sovende masker til vanddåser - men de lever også seriøst. Designet til at levere en gradvis solbrændthed, samtidig med at man leverer en skumfylde af fugt til tørstig hud takket være økologisk kokosnødolie, skuffer heller ikke den nyeste tilføjelse til lineupen sig selv og kontrollerer alle mine selvstændige "must" formlen virker ikke af DHA, min hud føles slet ikke tør, når jeg er færdig med at anvende den, og hver gang jeg bruger den, vågner jeg med den mest naturlige udseende, gylden solbrænding, jeg næsten ikke kan tro kom fra en krukke.

Du kan også lide: 10 Self-Tanning Tips du aldrig har hørt før

Verdens første Coconut-smeltende Tanning Balm. Brug af en ny type DHA, som er kapslet i olie og derefter kombineret med kokosolie. Det er ligesom at bruge din sædvanlige Coconut Balm, men med den ekstra ekstra af en gylden Tan. #tan #jamesreadtan #coconut #skin #glow #collonutmeltingtanningbalm #golden #style #blog #blogger #bb #bblogger #fashion #picoftheday #mua #makeup #losangeles #la #nyc #love #photo #picture #photography #vegas #like #beauty #london #australia

Et indlæg delt af James Read Tan ™ (@ jamesreadtan) den

For at bruge det, skal du anvende balsammen lige på din hud (sørg for at bruge latexhandskerne, som formlen kan lide at låse lidt længere på dine hænder), der starter med dine ankler og arbejder dig op. Balsamet, ligesom din gryde med kokosolie, smelter som den kommer i kontakt med din hud og gør til verdens nemmeste anvendelse (det er tæt på umuligt at savne en plet på grund af hvor let det er at blande på krop) og en superhydrerende behandling i det hele taget. Når du er færdig, vil din hud se og føle sig lidt fedtet på grund af den olie, du lige har smurt over det - det er ikke en anvendelsesformel, men det bør absorberes i omkring en time (hvis ikke, har jeg ikke haft nogen streaking siden påsætning af løstpassende tøj 30 minutter efter hver ansøgning). Solbrunet vil udvikle sig over seks til otte timer, sove på det og komme morgen, din hud vil være så blød og hydreret som nogensinde, og du vil sporte en glød, du troede, at det kun kom fra at tilbringe en uge i Bora Bora. For mig vil jeg dagdrømme en sådan tur og købe disse ting ved sagen det øjeblik, det rammer QVC i maj.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer