loader
bg-category
Den billige hemmelige Zoe Kravitz følger efter sundt hår

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Med sin nye rolle på HBO's Big Little Liars, Zoë Kravitz sporter sine sædvanlige lange dreadlocks med lidt barberet side handling. Men den 28-årige er gået platin, og enhver, der nogensinde har taget springet fra mørkt hår til en blekblond farve, ved, at alvorlig hydrering og pleje er i orden-dreadlocks eller ej.

Going superlight er absolut på mange A-listers skønne to-do liste i øjeblikket. Allison Williams ændrede sit udseende og valgte platin og det samme har Katy Perry.

Ifølge Vogue holder Kravitz hendes blonde låse i tip-top form med en simpel løsning, kokosolie. "Mit hår bryder virkelig let, og jeg tror, ​​jeg forlader et blond hårspor overalt, jeg går lige nu," siger hun.

Udover at bruge det naturlige gør-det-alle såvel som Olaplex og Bumble & Bumble leave-in balsam til at beskytte hendes hår, siger Kravitz at iført en rød læbe med blondt hår, "Har en bombshell-y ting til det. En mørk, mere dramatisk pande er noget, jeg er mere ind i nu; det plejede at være lidt overvældende med det mørke hår. Og med platina er det lidt mindre, fordi det er så intenst udseende. Du behøver kun en dramatisk ting, om det er den røde læbe eller øjet, fordi håret er dramatisk allerede, ved du det? "

Da hun først gik platin, siger Kravitz, at det følte sig rigtigt tykt og intens. Nikki Nelms, der har lavet håret i årevis, hjalp hende: "Skær det ned og gør det lidt luftigere og elflignende."

Hår til side, Kravitz fortalte bladet, at hun og hendes mor, skuespillerinde Lisa Bonet, forsøger at lave en årlig rensning sammen. "Vi gør Dr. Schulze en; det er en 30 dages rensning, og det er virkelig intens, men du har lyst til en million bukke efter. Du renser virkelig alt i din krop og begynder igen. Sundhed er bogstaveligt alt, hvad vi har, og vi tager det for givet. Jeg tror virkelig, at skønhed starter indefra. Hvis du ikke sover, og du ikke drikker vand, og du ikke spiser rigtigt, og du ikke træner - hvis du ikke tager dig af dig selv, vil der ikke være nogen makeup eller noget fedtet tøj til at gøre dig ser godt ud."

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer