loader
bg-category
SkinMedicas elskede Pigment-Erasing Cream har lige fået en større opgradering

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

For få år siden lancerede SkinMedica Lytera, et hudlysende kompleks, der blev en velsignelse for dem med stædig pigmentering og misfarvning, der ikke var for ivrige efter at bruge hydroquinon. Produktet virker for at reducere udseendet af misfarvning, mørke pletter og sløvhed og er blevet placeret som et alternativ til hydroquinon. Lytera arbejder for alle hudtyper afhænger af kendte hudglansemidler som niacinamid, retinol og C-vitamin, hvilket gør en stor forskel i huden i løbet af cirka en måned.

Og nu har produktet lige fået en makeover. Lytera 2.0 Pigment Correcting Serum ($ 154) er en endnu mere avanceret version af originalen, selv om det stadig virker for at tackle envis misfarvning. Men den største forskel i de to formuleringer (originalen er stadig til salg og vil ikke falme ud i solnedgangen når som helst snart) er, at denne er fri for retinol-såvel som hydroquinon-og indeholder en ny blanding af hud- lysemidler som tranexaminsyre, peptider, resorcinol, en marinekstraktblanding og fytinsyre, hvilket gør det til en mere egnet mulighed for anvendelse i forbindelse med kemiske peeling og laserbehandlinger.

Montclair, NJ, dermatolog Jeanine Downie, MD, der har brugt prøvebeholdere af Lytera 2.0-produktet siden 2016, siger, at fordi 2.0-versionen ikke indeholder retinsyre, er det ikke som tørring, og selv gravid kvinder kan bruge det til at hjælpe med at bekæmpe melasma. "Blandingen af ​​nye ingredienser i det hjælper med at korrigere melaninproduktion og aften ud af melaninfordeling, samt hjælpe med at fjerne melanin," tilføjer Dr. Downie. "Jeg lider af melasma og har i årevis. Jeg holder det under kontrol ved at bære solklode hver eneste dag og genanvende hele tiden. Jeg kan helt sikkert sige, at min hudton er mere jævn med dette produkt. "

Se resultaterne for dig selv! Med konsistent brug, morgen og nat, reducerer Lytera® 2.0 udseendet af stædig misfarvning af huden. #GetEven #linkinbio

Et indlæg delt af SkinMedica (@skinmedica) på

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære